OBJEDNÁVKY DO 15:00 DORUČUJEME DO 1 PRACOVNÉHO DŇA. Viac info

Rozlúčte sa so slobodu (pre ňu)

Rozhodli ste sa, že do toho predsa len kopnete, „obetujete sa“ a strávite zvyšok života s chlapom, ktorý necháva rozhádzané ponožky po byte, neumyté riady na stole a plechovky od piva na gauči? Pár dní pred svadbou je pre Vás poslednou príležitosťou, ako sa poriadne odviazať a zabaviť so svojimi kamarátkami a robiť všetky veci, ktoré robia pobláznené nevesty s družičkami z amerických filmov. Práve pred svadbou totiž nastupujú Vaše najlepšie kamarátky, aby Vám pripravili tú najlepšiu, najdivokejšiu a najbláznivejšiu rozlúčku so slobodou. Nezabúdajte na to podstatné – na rozlúčke so slobodu jednoducho musíte strhnúť všetku pozornosť na seba!

Rozlúčka na mieru

Ak rozmýšľate, akú rozlúčku so slobodu pripraviť pre Vašu kamošku, ktorá bude už čoskoro v chomúte, mali by ste ju v prvom rade dobre poznať. Lebo iba ak ju dobre poznáte, pripravíte rozlúčku so slobodu presne pre ňu. Každý človek je iný a u žien to platí stonásobne. Kým jedna chce stráviť rozlúčku v posteli, s najlepšími kamoškami, romantickými filmami a šampanským s jahodami, iná chce zažiť najdivokejšiu párty ever a zatancovať si napríklad so sexy čašníkom na stole.

                                reasons-to-plan-your-bachelor-party-in-cancun

 

Rozlúčka na pláži

Výnimkou dnes už nie sú spoločné výlety Vašej dievčenskej partie, napríklad aj niekam k moru. (Veeeľmi obľúbenou je napríklad Malorka.) Prípadne si môžete zájsť do neďalekej Prahy, poriadne sa tam vyblázniť v mnohých skvelých baroch, alebo si oddýchnuť v hoteli na wellness víkende. Ďalšou možnosťou je napríklad skvelá dievčenská párty v Tatrách. So slobodou sa (v najlepšom prípade) lúčite len raz, preto si doprajte luxusnejší hotel, wellness pobyt, dobré jedlo a kvalitný alkohol. Nešetrite na sebe!

Ak nechcete za zábavou cestovať, rezervujte si jednu (pokojne aj viac) noc v hoteli v blízkosti Vášho domova. Zaplaťte si dobrú večeru, nevynechajte dobré kvalitné víno, doprajte si napríklad masáž.

 

                                                                        lanybucsu-kulfoldon

 

Doma v posteli

Chcete osláviť svoje posledné dni slobody doma a ste romantickými fanatičkami? Tak si spravte veľkú zásobu romantických filmov (pokojne aj tých, ktoré ste už videli), pripravte si víno, šampanské (alebo iný dobrý alkohol), dobré jedlo, a ako sa na správu rozlúčku patrí tak nezabudnite na skvelé sladké dobroty (podľa mňa sa úžasne hodia francúzske makarónky). Lakujte si nechty, spravte si pleťové masky, telový peeling, všetko čo k pravému dievčenskému víkendu patríu patrí. 

                                                       f6f8709f-fd07-431e-b1fd-d109714c64a3_grande

 

Najbláznivejšia párty

Určite ste už videli milión amerických filmov, kde sa baby lúčia so slobodu divokou párty. Presne takúto si môžete dopriať pred svadbou aj Vy. Kedy, ak nie ešte pred svadbou, kým si to môžete stále rozmyslieť? Všetky tradičné blbosti, ktoré my ženy tak milujeme, ako napríklad korunka so závojom, šerpy pre nevestu a družičky, bublifuky, balóny neodmysliteľne patria k Vašej veľkej noci. Môžete sa odviazať pretože čokoľvek, čo bežne považujete za gýčové Vám bude v túto noc odpustené. Začnite doma dobrým alkoholom a jedlom a pokračujte pokojne objednaným kabrioletom s otvorenou strechou až do baru, kde Vaša noc vyvrcholí úžasnou bláznivou párty, z ktorej si možno nebudete nič pamätať, ale rozhodne si ju užijete.

 

                                                                  176d1113c243103f3eb1f99a5bed2530