OBJEDNÁVKY DO 15:00 DORUČUJEME DO 1 PRACOVNÉHO DŇA. Viac info

Témy, ktoré letia medzi chlapcami I.

Usporadúvanie nie len detských osláv podľa nejakej témy je stále čoraz väčším trendom. Okrem tradičných tém prenikajú aj do sveta detských osláv stále nové motívy, ktoré súvisia s najnovšími trendami a rozprávkami. V tejto sérií článkov vám poradím, ako zorganizovať pre vášho syna či dcéru čo najštýlovejšiu oslavu, ktorú im budú závidieť všetci kamaráti. Povedzme si na rovinu, decká sa stále prebiehajú v tom, kto má najnovšiu hračku, kto mal najväčšiu tortu a kto dostal najviac darčekov.

Rozprávkové témy, ktoré nikdy nebudú out

Oslava „Spiderman“

Poznáte chlapca, ktorý by nemal na stene vo svojej detskej izbe aspoň raz zavesený plagát Spidermana? Ja nie. Pamätám si, ako moji bratranci lepili nie len vo svojej detskej izbe ale aj v celom dome všade Spidermana. Asi každý chlapec má vo svojom živote obdobie, kedy je preňho Spiderman najväčším životným vzorom. Skúste prekvapiť svojho malého syna, o ktorom viete že Spidermana obdivuje oslavou v tejto téme.

Na trhu dnes zoženiete s motívom Spidermana takmer všetko. Servítky, plastové poháre, taniere, balóny. Navyše, ak sa posnažíte, môže sa vám podariť zohnať aj maketu Spidermana alebo aspoň plyšovú hračku a dozdobiť celý priestor, kde budú malí hrdinovia oslavovať. Ak nezoženiete balóny s motívom Spidermana, pokojne použite červené a modré.


                                       SpiderMan-Party-DecorationA

 

Oslava „Cars“ (Autá)

Autá, teda Cars, je rozprávka, ktorá ani mňa nikdy neomrzí. Spolu s najmladšími členmi našej rodiny som pri nej zaspávala. (Často skôr ako zaspali deti.) Všetkých chlapcov (možno aj dievčatá) určite nadchol príbeh McQueena a jeho kamarátov. Skúste sa poobzerať po servítkach, plastových pohároch či tanieroch, balónoch a aj iných ozdobách s týmto motívom. Určite ich nájdete neúrekom. Ak navyše darujete svojej ratolesti darček (napríklad detské posteľné obliečky – tie mali u nás doma úspech, nie každý predsa spáva s McQueenom, alebo tašku do školy, pyžamo,…) bude to dvojnásobná radosť.

 

                              Cartoon-Disney-Lightning-McQueen-Cars-Birthday-Party-Decorations-Kids-Cups-Plates-Baby-Shower-Disposable-Tableware-Supplies         

 

Oslava Lietadlá

S rozprávkou Lietadlá som sa ja osobne prvýkrát stretla, až keď sme aj my pripravovali detskú oslavu. Keďže sme chceli aby bola tip-top, pozreli sme si aj my dospeláci túto rozprávku.  Je veľmi podobná rozprávke Autá. Neviem, či má priaznivcov aj medzi dievčatami, chlapcov si však získala. Preto by ich celkom určite potešila aj oslava v tomto štýle. Dekorácie s vyobrazením Práška, ako hlavného hrdinu rozprávky Lietadlá by potešili srdiečko nejedného malého hrdinu. Na trhu dnes zoženiete naozaj čokoľvek s motívom tejto rozprávky. Skúste sa tiež poobzerať  po darčekoch s týmto vzorom, vaše decká sa určite potešila a budú vám nesmierne vďačné.

 

                                  83a19cc54343142f3c74c0dd4670bac4