OBJEDNÁVKY DO 15:00 DORUČUJEME DO 1 PRACOVNÉHO DŇA. Viac info

Témy, ktoré letia medzi chlapcami II.

V prvom článku o témach na detské oslavy som Vám priblížila rozprávkové témy, ktoré by určite potešili vašich chlapcov. V tomto druhom článku sa budem venovať skôr všeobecným témam, nie konkrétnym, ktoré nesúvisia so žiadnou rozprávkou alebo hrou. Oslavou v týchto témach potešíte nie len malých, ale aj starších chlapcov, ktorí chcú osláviť svoje narodeniny vo veľkom štýle.

 

Oslava pre malých pirátov

Chlapci sa už od malička hrávajú na pirátov, riadia svoje vlastné imaginárne lode a plavia sa po neznámych vodách. „Pirátska“ téma ponúka naozaj mnoho možností, ako pripraviť oslavu a ako ju vyšperkovať do dokonalej spokojnosti vašich najmenších. Na trhu dnes zoženiete množstvo predmetov s pirátskym motívom . Miestnosť, kde oslavu plánujete môžete ozdobiť balónmi, girlandami a ak chcete byť originálni, skúste zohnať maketu pirátskej lode. Alebo si ju môžete aj vyrobiť. Pamätám si jeden karneval zo základnej školy, kedy prišiel môj spolužiak v maske piráta a mal aj obrovskú pirátsku loď vyrobenú z kartónov. Prípadne môžete vyrobiť maketu piráta s otvorom v tvári a spraviť z nej fotostenu pre malých pirátov. Pripraviť môžete pre všetkých hostí aj napríklad pirátske pásky na oko. Táto téma ponúka veľa možností, ako oslavu ozvláštniť. Stačí len trošku tvorivosti a nadšenia.

 

                                          f7515c1f7c620b637cdbef3d375ba159 

Oslava „V krajine dinosaurov“

Takmer každý malý chlapec zbiera malé modely dinosaurov, dáva im mená a hrá sa s nimi na milión spôsobov. Vašich chlapcov by preto určite potešila oslava, ktorá by sa niesla v tomto duchu. Skúste nakúpiť balóny, girlandy, lampióny s motívom dinosaurov. Po miestnosti môžete rozmiestniť postavičky dinosaurov a vymyslieť s nimi aj nejaké hry a súťaže, ktoré deti zabavia. Rovnako ako pri pirátoch, aj pri dinosaurochmôžete vyrobiť z kartónu originálnu fotostenu, vďaka ktorej zažije váš syn najkrajšie narodeniny. Ak máte viac času a tvorivej nálady, celú miestnosť, v ktorej pripravujete oslavu môžete premeniť na krajinu dinosaurov. Keďže sú dnes naozaj obrovské možnosti aj vo výbere narodeninovej torty, ak nájdete šikovnú cukrárku celú oslavu môžete vyšperkovať tortou v tvare dinosaura, ktorú budete podávať na tanieroch s vyobrazením dinosaura.

 

                                                       6d402aec0207d6d0a6ca802fc86471b7