OBJEDNÁVKY DO 15:00 DORUČUJEME DO 1 PRACOVNÉHO DŇA. Viac info

Témy, ktoré potešia všetky dievčatá II.

Tém na oslavu pre dievčatá je dosť veľa a preto som pre vás pripravila aj druhý článok o tom, akú tému môžete vybrať na narodeninovú oslavu pre vašu ratolesť.

Narodeniny s princeznou Sofiou

Rozprávka, respektíve televízny seriál, z ktorého sú nadšené všetky dievčatá je určite aj seriál Princezná Sofia. Každé malé dievča túži byť aspoň raz princeznou a práve na narodeniny im toto prianie môžete splniť. Oslave v tejto téme sa potešia najmä mladšie dievčatá, ktoré môžete okrem iného prekvapiť aj novou bábikou princeznou Sofiou, ktorá je v súčasnosti dostupná v mnohých verziách. Ak budete mať viac času, určite sa vám podarí nájsť aj kostým pre vašu princeznú Sofiu a pre všetky ostatné oslávenkyne môžete pripraviť princeznovské korunky. Rovnako ako aj pri predchádzajúcich témach, aj pri tejto môžete pripraviť pre deti fotostenu s princeznou Sofiou. Tí, ktorí poznajú túto rozprávku určite vedia, že k nej patrí aj lietajúci koberec. Skúste ako dekoráciu pripraviť nejaký zaujímavý koberec, ktorý môžete ozdobiť a vymyslieť napríklad aj nejakú hru. Nezabudni určite ani na balóny, girlandy, taniere, poháre a tortu. Každá šikovná cukrárka určite zvládne upiecť princeznú Sofiu.

    Sofia-the-First-Party-Supplies

My Little Pony

Aj vaše deti majú určite počas svojho detstva obdobie, že ak s nimi vojdete do hračkárstva, okamžite zamieria k regálom s hračkami My Little Pony. A ak teda milujú hračky My Little Pony, určite by ich potešila aj takáto oslava. K rozprávke My Little Pony patria neodmysliteľne nie len poníky, ale aj jednorožce. V hračkárstve určite zoženie obrovského plyšáka, s ktorým sa deti budú môcť nie len fotiť, ale aj hrať. Dávajte však pozor pri výbere, každý poník alebo jednorožec majú totižto inú superschopnosť a osobnosť. Ideálne je, ak viete, ktorý z nich je najobľúbenejším pre vašu dcéru. Môžete ju potešiť aj takýmto tematickým darčekom. Celú miestnosť môžete vďaka dekoráciam na čarovný svet, ktorý vaše deti poznajú  z rozprávky My Little Pony. Skúste po miestnosti rozmiestniť hračky, vyrobiť čarovné domčeky v ktorých poníkovia v Ponyville žijú.  Samozrejmosťou sú balóny, girlandy, taniere, poháre, slamky. Dokonca som videla už aj tortu s týmto motívom. 

                                                     ___________