OBJEDNÁVKY DO 15:00 DORUČUJEME DO 1 PRACOVNÉHO DŇA. Viac info

Témy, ktoré potešia všetky dievčatá I.

Ak pripravujete oslavu pre Vašu dcéru, kamarátkuneter, sesternicu alebo známu máte neuveriteľne veľa možností, ako tematicky zamerať narodeninovú párty. Mladšie dievčatá zaujímajú iné témy ako staršie, preto vyberajte tému aj na základe veku oslávenkyne. Uistite sa, že párty téma, ktorú ste si vybrali vašu ratolesť zaujíma a oslave sa poteší. 

Rovnako pri výbere témy nezabúdajte na to, akú oslavu pripravili rodičia dcérinej kamarátke. Dievčatá nemajú rady ani rovnaké oblečenie, tému oslavy už vôbec nie.V tomto prvom článku sa zameriam najmä na dve rozprávkové témy, ktoré momentálne najviac letia medzi dievčatami a ktorým sa väčšina z nich určite poteší

Oslava v Ľadovom kráľovstve (Frozen)

Rozprávka Frozen je jednou z najsledovanejších rozprávok posledných rokov. Hneď ako ju dievčatá videli, túžili mať peračník, tašku, tričko a všetko ostatné s vyobrazením Elsy alebo Olafa. Rozprávka Frozen oslovila nie len deti, ale aj dospelých. Svojmu partnerovi však oslavu v tomto štýle určite nepripravujte. Dievčatá veľmi poteší výzdoba ako z Ľadového kráľovstva. Skúste vyrobiť z kartónu cencúle, postavu Olafa, ktorého môžete nakresliť fixami prípadne vytvoriť krepovým papierom. Ak máte viac času a trpezlivosti, skúste ho pripraviť tak, aby sa s ním kamarátky oslavujúce s vašou dcérou mohli fotiť. Môžete mu napríklad vystrihnúť z kartónu ruky tak, aby sa pod ne mohli šupsnúť deti a vyzeralo by to, akoby ich objímal. Chýbať na oslave určite nemôžu poháre, taniere, balóny, girlandy, servítky. Ak chcete byť originálni, skúste vašu oslávenkyňu obliecť do kostýmu Elsy. Určite sa jej takáto oslava bude páčiť. 

                           olaf

 Oslava s Hello Kitty

Ak existuje nejaká mačička, ktorú pozná naozaj každý, je to Hello Kitty. Obľubujú ju najmä menšie dievčatá. Mňa ako dieťa ešte hit Hello Kitty nezastihol, ale v dnešnej dobe je naozaj populárny. Ak chcete pripraviť pre vašu dcéru oslavu, na akú nezabudne a za akú vám bude neuveriteľne vďačná, skúste práve túto tému. Všetkým oslavujúcim môžete pripraviť napríklad škrabošky na tvár s vyobrazením Hello Kitty a ak chcete, aby sa oslávenkyňa odlíšila od ostatných, skúste jej zapožičať alebo vyrobiť celý kostým. Nezabudnite ani na balóny, girlandy, servítky, taniere, poháre a iné dekorácie s týmto motívom , ktoré sú na trhu dostupné. A keďže v dnešnej dobe sú naozaj neobmedzené možnosti, určite sa vám pri troche snahy podarí zohnať tortu v tvare Hello Kitty. Aj keď vás to možno bude stáť viac námahy, spokojnosť vašej ratolesti určite bude stáť za to.

                      kitty        

 

V nasledujúcom článku Vám pripravím ďalšie nápady na tematické oslavy pre dievčatá. Ak vás ani jedna z týchto dvoch nezaujala, počkajte si v ďalšom článku na tú právu tému.