OBJEDNÁVKY DO 15:00 DORUČUJEME DO 1 PRACOVNÉHO DŇA. Viac info

Oblečte sa na Halloween - kostýmy pre dámy

Halloween už dávno nie je len americkým sviatkom. Jeho slávenie sa stáva čoraz bežnejším aj na Slovensku. Podniky, bary a reštaurácie pripravujú halloweenske párty a kamaráti sa stretávajú na chatách či doma v kostýmoch, aby sa zabavili. Slávi sa 31.októbra, teda v predvečer sviatku Všetkých svätých. Ale to všetko o tomto sviatku určite viete. Ja Vám teraz ukážem niekoľko možností, ako sa obliecť na halloweensku párty a aký kostým si vybrať. V tomto článku sa pozrieme bližšie na to, aké možnosti majú dámy.

karkulka-heliumking

  

Halloweenska ježibaba

Ježibaba je známa najmä ako negatívna postava z rozprávok, žijúca v osamelej chalúpke niekde hlboko v lese alebo v horách. Vy sa však môžete vďaka dobre premyslenému kostýmu premeniť na sexy ježibabu, ktorá priláka pohľady nie len mužov, ktorí budú unesení, ale aj žien, ktoré vám budú závidieť. Nemusíte sa zahaliť do dlhých ježibabovských šiat. Môžete zvoliť aj krátke. Ak si kúpite kostým s dlhými, jednoducho si ich môžete doma skrátiť, prípadne zvoliť efekt “dotrhaných šiat” ak ich nedbalo zostrihnete.


                                                             witch

 

Na jednu noc superhrdinkou

Azda každý chlap pozná naspamäť všetky kostýmy superhrdiniek známych z komiksov. Ak sa rozhodnete premeniť na Halloweensku noc na niektorú z komiksových superhrdiniek, váš výber by mal padnúť na Wonder Woman alebo Catwoman. Na zahodenie by nemuselo byť ani to, ak by ste na párty zobrali svoju kamarátku a rozdelili si tieto postavy. Sú neuveriteľne sexy a ak zvolíte správny kostým, určite na vás nejeden chlap nechá oči. Stačí, ak použiteje svoje ženské zbrane. Ako Catwoman určite zažiarite v čiernom kožennom overale doplnenom o topánky na vysokých opätkoch. Wonder Woman zase ohúri kožennými krátkymi šatami, doplnenými o vysoké červené čižmy. V takýchto kostýmoch sa určite stanete stredobodom pozornosti nie len pre pánov. 

                                                             hero

Príležitostná vojačka

Ak chcete staviť na istotu, určite by ste mali zvážiť kostým sexy vojačky. Chlapi, aj keď nevedno prečo, milujú kombináciu ženy a všetkého vojenského. Ak chcete oslniť chlapov (nie len tých), skúste si zaobstarať kostým vojačky. Ak máte to šťastie a ste z tých dlhonohých, určite v ňom budete neprehliadnuteľná. Skúste kostým s nohavicami alebo krátkou sukňou vo vojenskej zelenej farbe. Štíhly pás zvýraznite opaskom, bonusom bude ak si zaobstaráte (hoci len hračkársku) zbraň. Budete neodolateľná a nebezpečná zároveň.