OBJEDNÁVKY DO 15:00 DORUČUJEME DO 1 PRACOVNÉHO DŇA. Viac info

Oblečte sa na Halloween - kostýmy pre pánov

Nie len dámy, ale aj páni sa musia na pripravovaný karneval alebo maškarný ples či žúr pripraviť. Preto prinášame zopár nápadov na zaujímavé masky a kostýmy pre pánov, ktorým sa nechce a nemajú čas si pripraviť svoje karnevalové oblečenie doma. Ak sa aj  rozhodnete kúpiť si hotovú masku, stále si ju môžete vylepšiť svojimi domácimi nápadmi. Pri vytváraní kostýmu na párty sa fantázii naozaj medze nekladú.

dracula

Drakula

Neexistuje človek, ktorého by aj po takom dlhom čase nefascinoval život jedného z najkontroverznejších panovníkov histórie. Je označovaný aj ako pán temnôt alebo diablov sluha. Chcete sa stať aspoň na karnevalovú noc “najmocnejším panovníkom”? Oblečte sa do kostýmu tejto kontroverznej postavy z histórie. Krvilačný Drakula určite neostane na žiadnom žúre nepovšimnutý.

Kostra

Možno nie práve najoriginálnejší kostým, ale určite jedna z dobrých možností, ako si rýchlo zaobstarať oblečenie na párty na poslednú chvíľu. Kostým, ktorým nikdy nič nepokazíte, no zároveň ho môžete tak vylepšiť, že medzi ostatnými maskami zažiarite. Môžete ho napríklad zdokonaliť skvelým mexickým klobúkom a vytvoríte tak kostým “mexickej kostry”. Alebo si do ruky vezmete fľašu slivovice, môžete byť “slovenskou kostrou”.

                                                                                   mexk 

Pirát

Výhodou pirátskeho kostýmu je, že môžete mať počas celého večer (prípadne noci) so sebou  na ramene svojho kamaráta v podobe papagája. Nie je to síce žiadna výhra, ale ak budete chcieť zbaliť nejakú kočku, nebudete sa apsoň cítiť sám. Štýlový pirát, ktorý už preplával moria a oceány určite nenechá chladným nejedno ženské srdce.

Párové kostýmy

Idete na párty ako pár a chcete, aby to videli aj všetci okolo vás? Oblečte seba, aj svoju partnerku do párového kostýmu. Fantázii sa medze nekladú a môžete si vybrať čokoľvek vám napadne. Dobrou kombináciou by mohlo byť napríklad aj Batman a Catwoman. 

                                                                  Halloween_Harry_Potter_03-hp