OBJEDNÁVKY DO 15:00 DORUČUJEME DO 1 PRACOVNÉHO DŇA. Viac info

Správny Halloweensky drink rozprúdi zábavu!

Ak plánujete na Halloween zorganizovať párty pre seba a svojich priateľov, nemali by ste zabudnúť na niekoľko dôležitých bodov. Mali by ste pripraviť skvelú strašidelnú výzdobu, ktorá dá už na prvý pohľad jasne najavo, že vaši hostia prišli na poriadne premyslený žúr. Okrem toho by ste mali myslieť aj na skvelé a tematické pohostenie, ktoré bude skvele chutiť a navyše aj ladiť s výzdobou a tematicky zapadne do kategórie „Halloween.“ 

Jednou z najdôležitejších súčastí správnej párty na Halloween je aj skvelý a zároveň strašidelný drink na privítanie. Ten by mal byť zároveň aj chutný a mal by vytvoriť správnu atmosféru. Navyše ak ho správne naservírujete a ozdobíte, môže sa stať súčasťou výzdoby na Halloween

Máme pre vás recept na skvelý a jednoduchý drink, na ktorý potrebujete len zopár ingrediencií a navyše sa môžete poriadne realizovať aj pri jeho finálnom prevedení. 

Na drink potrebujete: 

  • čerešňový likér 
  • sprite 
  • mandľovú arómu alebo mandľový sirup
  • ľad 
  • mäta 

Do pohárov dajte zopár kociek ľadu, ktoré zalejete Spritom. Pridajte 15 ml višňového likéru a 5 kvapiek mandľového sirupu alebo mandľovej arómy. Do pohára vhoďte zopár lístkov mäty. 

A nakoniec stačí, ak použijete pri servírovaní skvelé dekorácie. Slamky so vzorom, ktorý už na prvý pohľad predstavuje sviatok Halloween, minitekvičky, pavúky, je to len na vás.