OBJEDNÁVKY DO 15:00 DORUČUJEME DO 1 PRACOVNÉHO DŇA. Viac info

Rozprúďte zábavu na svadbe hrami s podväzkom!

Okrem toho, že je podväzok tradíciou, ktorú dodržiava takmer každá nevesta a má symbolický význam, dá sa s ním podniknúť aj mnoho hier a súťaží. Ak chcete na svadbe rozprúdiť zábavu hrami a súťažami pre nevestu a ženícha, ale aj pre všetkých ostatných svadobčanov, skúste si prečítať, akými hrami  sa môžete zabaviť práve vďaka podväzkom.

pexels-photo-132765

Výzva pre ženícha

Väčšina hier a súťaží na svadbe, ktoré sú určené pre nevestu  a ženícha slúžia na zisťovanie toho, ako dokážu novomanželia spolupracovať a či sa im bude v spoločnom živote dariť. Jednou z takýchto hier je aj sťahovanie podväzku ženíchom. Je to úloha určená len pre ženícha a aj keď je zdanlivo jednoduchá, až také ľahké to nie je. Ženích totižto musí stiahnuť neveste podväzok zubami, bez akéhokoľvek použitia rúk. Je len na novomanželoch, ako dokážu spolupracovať a či sa to ženíchovi podarí. Okrem toho je hra sprevádzaná množstvom zábavy, smiechu a úsmevných spomienok.

Vydraž si podväzok!

Jedným zo skvelých spôsobov pre novomanželov, ako si na svadbe ľahko zarobiť (napríklad na svadobnú cestu či nové auto) je dražba nevestinho podväzku. Opäť do hry vstupuje ženích, ktorý stiahne neveste podväzok a snaží sa ho vydražiť za čo najvyššiu sumu. Závisí len od jeho šikovnosti, koľko si novomanželia týmto spôsobom zarobia. Podväzok teda nemusí byť len symbolom vernosti, ale aj prostriedkom k dosiahnutiu menšieho bohatstva.

Podväzok pre šťastie

Chcete mať šťastie do konca života? Navrhnite neveste alebo ženíchovi súťaž v chytaní podväzku. Ide o jednu z alternatív k hádzaniu svadobného závoja a svadobnej kytice. Je na novomanželoch, ktorý z nich bude hádzať svadobný podväzok medzi svadobných hostí, najčastejšie to však býva muž. Ak sú novomanželia zohratí, môžu vyskúšať hodiť nevestin podväzok aj spolu. Ten zo svadobčanov, ktorý svadobný podväzok chytí, by mal byť šťastný minimálne do konca života. Ak chcete použiť hádzanie podväzku ako alternatívu k hádzaniu kytice alebo závoja, mala by ho hádzať nevesta medzi svoje slobodné kamarátky, teda družičky. Tá z nich, ktorá ho chytí by mala byť do roka a do dňa pred oltárom.