OBJEDNÁVKY DO 15:00 DORUČUJEME DO 1 PRACOVNÉHO DŇA. Viac info

Ste zavalené prípravami na svadbu? Nezabudnite na svadobné poháre!

Zorganizovať a pripraviť svadbu nie je žiadna hračky. Vyžaduje si veľa energie a času. Najdôležitejšie na svadbe sú práve tie malé zdanlivo neviditeľné detaily, ktoré napokon z celej svadby vytvoria Váš nezabudnuteľný a jedinečný večer. Aj preto je dôležité, aby ste nezabudli na nič, čo by vám v konečnom dôsledku mohlo počas veľkého dňa chýbať. Jedným z takých detailov sú aj svadobné poháre pre nevestu a ženícha. Kedysi zvykli mať novomanželia na svadbe veľké poháre na víno, s vygravírovanými menami, dátumom svadby, alebo inými ozdobami či detailmi. Dnes sú však svadobné poháre jednoduchšie a menšie, stále sú však milou spomienkou. 

italian_garden

Veľkosť pohárov 

Prvým dôležitým krokom je výber správnej veľkosti. Môžete si vybrať poháre na biele alebo červené víno, prípadne poháre na šampanské.  Ak chcete zachovať tradíciu, môžete si vybrať aj veľké poháre na červené víno, ktoré si vďaka gravírovaniu môžete personalizovať. Veľkosť pohárov závisí naozaj len od vás – súčasným trendom sú však klasické poháre na stopke na biele víno, prípadne šampanské. 

big_KONS2-100_06_S

Gravírovanie 

Gravírovanie je jedna z možností, ako vytvoriť personalizované svadobné poháre. Môžete si na ne nechať vygravírovať meno, priezvisko, dátum svadby alebo iné ozdoby. Zvyčajne si novomanželia nechávajú ozdobiť svoje poháre menami a dátumom svadby. Trendom je čo najjemnejšie a najjednoduchšie gravírovanie a aj tu platí pravidlo – menej je viac. Ak sa rozhodnete pre tento spôsob výroby svadobných pohárov máte dve možnosti – poháre si môžete kúpiť kdekoľvek a priniesť do prevádzky už len na vygravírovanie, alebo si môžete kúpiť poháre priamo tam. Vo väčšine prevádzok majú k dispozícii viacero ukážok, ako môžu vaše poháre vyzerať. 

Jednoduché poháre 

Ak si nepotrpíte na personalizované detaily, môžete si zvoliť hotové poháre. Jediným rozdielom je, že na nich nebudete mať nič osobné – ani mená, ani dátumy a ani vlastné ozdoby, ktoré si novomanželia nechávajú vygravírovať (napríklad prstienky, holubice). Môžete si vybrať  napríklad svadobné  poháre s čipkovanou dekoráciou, prípadne svadobné poháre s bielymi ružami

Oblečenie na poháre 

Aj keď to možno nie je riešenie pre každého, na trhu dnes existujú aj poháre s „oblečením.“ Poháre, ktoré sú oblečené ako ženích a nevesta sa budú na vašom svadobnom stole vynímať a budú jedinečným doplnkom. Môžete si kúpiť už hotové poháre nevesty so závojom a ženícha s klobúčikom, alebo si môžete kúpiť poháre a na ne oblečenie.