OBJEDNÁVKY DO 15:00 DORUČUJEME DO 1 PRACOVNÉHO DŇA. Viac info

Svadobné menovky sú detail, bez ktorého sa žiadna svadba nezaobíde!

Svadba je plná detailov, vďaka ktorým vytvára jeden dokonalý celok. Aj vďaka detailom môže byť váš svadobný deň najkrajším dňom vášho života. Jednou z vecí, na ktorú by ste nemali na svadbe zabudnúť je správny zasadací poriadok. Aj vďaka tomu môžete dosiahnuť, že vaši hostia sa budú spolu baviť a budú sedieť vedľa svojich známych a priateľov. Vďaka svadobným menovkám môžete predísť chaosu a zmätku na svadba a docieliť, aby každý svadobný hosť vedel, kde je jeho miesto. Svadobné menovky si môžete vyrobiť, ale aj kúpiť. 

39863-2_big-wdp3-04-s 

Elegantné menovky 

Svadobné menovky by mali byť zladené so zvyšnou výzdobou, ktorú na svadbe máte. Mali by ladiť s kvetinovou výzdobou, ale ja s dekoráciami na stoloch a na stoličkách. Elegantná menovka so zlatým vzorom pristane takmer  k akejkoľvek výzdobe – navyše bielo zlatá kombinácia je na dnešných svadbách najčastejšou výzdobou. Skladacia menovka v jednoduchým zlatým vzorom v rohu je skvelou voľbou, ak je vaša svadba tradičnou oslavou. Ďalšou možnosťou sú elegantné skladacie menovky so striebornou potlačou kvetov. Tradičnou ozdobou, ktorá zdobí svadobné menovky sú obrúčky a srdiečka. A aj také si môžete vybrať – skladacie menovky so zlatou potlačou obrúčok a srdiečok

32981-1_big-ws6-02-s

Menovky s vyrezávanými ornamentmi 

Menovky s vyrezávanými ornamentmi sú tiež tie, ktoré patria skôr do kategórie elegantných menoviek. Zložené menovky, pri ktorých si môžete vybrať buď vzor srdca alebo rozetu – je len na vás, čo sa viac hodí k vašej svadobnej výzdobe. 

Trendové menovky 

Možno nie ste zástancami klasiky a ani vaša svadba sa nebude niesť v tradičnom duchu. Ak sa k vašej výzdobe viac hodia modernejšie, aktuálnejšie a trendovejšie menovky, ktoré pôsobia štýlovo, skúste si vybrať menovky s názvom „Sladkosti.“ Tie sú skvelou voľbou najmä pre mladších novomanželov a symbolizujú trochu hravosti a mladosti. 

Menovky do držiakov 

Svadobné menovky nemusia byť len skladacie menovky, môžete si vybrať aj také, ktoré môžete umiestniť do držiakov alebo napríklad na pohár na víno. Takými menovkami sú aj menovky v tvare srdca s vyrezávaním v jednej polovici. 

Menovky si môžete aj vyrobiť doma – stačí ak zapojíte svoju fantáziu, kúpite si pomôcky – tvrdý papier ( výkres – môže byť napríklad aj farebný), niečo na ozdobovanie, farebné fixy. Ak máte radšej bohatšie zdobenie – napríklad kamienky, stužky, mašličky. 

Na menovky nezabudnite napísať mená – môžete ich písať ručne, fixou (okrem čiernej môžete použiť aj zlatú alebo striebornú) – alebo si ich môžete spolu s ďalšími svadobnými dekoráciami sami vytlačiť.