OBJEDNÁVKY DO 15:00 DORUČUJEME DO 1 PRACOVNÉHO DŇA. Viac info

Ako vybrať správne balóny na oslavu

Ak ste už niekedy plánovali akúkoľvek oslavu, určite viete, že výzdoba je rovnako dôležitá, ako napríklad program. Dotvára celkovú atmosféru oslavy a má nemalý podiel na tom, ako sa hostia na oslave cítia. Súčasťou výzdoby môžu byť girlandy, kvety, lampióny ale najmä balóny. Ak nechcete nič staviť na náhodu a pripraviť čo najlepšiu výzdobu, prečítajte si pár rád o tom, ako a aké balóny vyberať na oslavu.

 

Balóny na detskú oslavu

Na oslavu pre deti môžete vybrať v podstate akékoľvek bálony. Trendom sú však tématické detské oslavy, na ktoré by ste mali zaobstarať balóny v konkrétnej téme. Môžu to byť klasické balóny s obrázkom, alebo aj 3D balóny v tvare napríklad Mickey Mousa.

 

                                                                                         il_570xN.1783716555_g0il

 

Farebné balóny

Ak sa rozhodnete pre jednoduché jednofarebné balóny, máte na výber zo širokej ponuky farieb, ktorá je dostupná na trhu. Určite by ste však mali farbu balónov zladiť so zvyšnými farbami, ktoré sú súčasťou výzdoby. Jednofarebné balóny sa hodia aj na oslavu pre malé detičky. Ak ste  za klasiku, vyberte pre dievčatá ružovú v kombinácii napríklad s bielou či sivou, alebo s iným odtieňom ružovej. Chlapcom pripravte výzdobu z balónov v modro-bielej kombinácii. Ak chcete trochu experimentovať, siahnite napríklad po kombinácii žlto-zelenej, bielo-zelenej, fialovo-žltej alebo aj modro-žltej.

 

                                                                       71wZFwzoOJL._AC_SL1500_

 

Tvarovacie balóny

Tvarovacie balóny sú súčasťou každej dobrej detskej alebo teenagerskej oslavy. Poslúžia nie len ako skvelá dekorácia a súčasť výzdoby, ale aj ako pomôcka pre kúzelníka. Rovnako ho môžete použiť aj pri súťažiach a hrách pre deti na detskej narodeninovej oslave. Skúste zabaviť deti tak, že ich necháte vytvarovať z balónov napríklad zvieratká.

 

                                                                                   Balloon-dogs-GettyImages-90339990-58d01f225f9b581d72ca4ec3

 

Obrovské balóny

Ak chcete prekvapiť oslávenca aj hostí bombastickou výzdobou, skúste bombastické obrovské balóny. Na trhu sú dostupné balóny s priemerom dokonca až 1 meter. Môžete si vybrať z mnohých farieb a sú dokonca tak pevné, že vám tak jednoducho neprasknú.

 

                                                                                                        7185RV+RnoL._AC_SY879_

 

Balóny – čísla

Nie len v oblečení či topánkach existujú aktuálne trendy. Aj medzi balónovou výzdobou môžeme pozorovať, že to, čo je momentálne “in” sa neustále mení. Momentálnym trendom prevládajúcim vo svete osláv sú balóny v tvare čísel. Určite ste postrehli tento aktuálny trend. Je naozaj skvelým spôsobom ozvláštnenia zdanlivo obyčajnej výzdoby a navyše – určite potešíte aj oslávenca.

 

                                                                                             f91a4800d8bde77687c6307eec82c530