OBJEDNÁVKY DO 15:00 DORUČUJEME DO 1 PRACOVNÉHO DŇA. Viac info

Balóny na narodeninovú párty

Balóny sú nevyhnutnou súčasťou každej správnej narodeninovej oslavy. Sú súčasťou výzdoby a z miestnosti vytvárajú párty prostredie, v ktorom sa budete cítiť ako z amerického filmu. Stačí, ak si správne vyberiete. A to môže byť skutočný kameň úrazu, keďže výber je dnes tak široký, že vybrať správne balóny je ozajstná veda. Musia nie len skvele ladiť s priestorom. Ideálne je, ak súvisia aj s témou oslavy, alebo prípadne oslávencom. Výber balónov na narodeninovú oslavu určite nenechajte na poslednú chvíľu – aby sa vám to náhodou nevypomstilo.

 

Color blocking

V prvom rade by ste pri organizované narodeninovej párty nemali zabudnúť na to, že celá výzdoba – vrátane balónov – by mala byť farebne dokonale zladená. Súčasným módnym trendom nie len v oblečení je color blocking – kombinácia dvoch , prípadne troch výrazných farieb, ktoré zdanlivo vôbec netvoria jednotný celok, v skutočnosti však vďaka výraznému kontrastu vytvárajú zaujímavý efekt. Skombinujte zelenú – modrú – červenú. Príde vám táto kombinácia šialená? Na prvý pohľad možno áno, ak to však vyskúšate, určite budete prekvapený. Rovnako skvelo spolu vyzerá aj zelená a ružová, prípadne červená a modrá.

 

                                                                             aa0f20bdc802304021db234a00c59be9

 

Pastel je v móde

Pastelové farby milujeme najviac v lete, kedy je teplo a automaticky nás to viac ťahá do farebnejších kombinácií a neuchyľujeme sa k tmavším a pochmúrnejším (prípadne jednofarebných ) balónom. Pastelové farby sú veľkým trendom a môžete si ich vybrať v podstate na akúkoľvek narodeninovú oslavu – či už ide o deti, alebo dospelých, chlapcov, alebo dievčatá, mužov a ženy. Skombinujte baby ružovú a baby modrú, pridajte kontrastný tmavší odtieň a skvelá balónová výzdoba je na svete.

 

                                                                                                                             965532

 

Povedzte to balónom

Ak sa rozhodnete pre balóny, ktoré sú vyslovene narodeninovými balónmi, máte tiež na výber z viacerých možností. Môžete si totiž vybrať balón s prianím „Happy birthday“. Pri nápisoch máte z dvoch možností. Prvou sú balóny v tvare tohto priania – fóliové balóny v zlatej alebo striebornejfarbe. Tou druhou možnosťou sú klasické balóny v čiernej alebo bielej farbe s nápisom. Ak sa Vám tieto balóny nepozdávajú a chcete niečo jednoduchšie – skúste siahnuť po balónoch s číslami. Tie sú skvelou voľbou, najmä ak ide o významné životné jubileum.