OBJEDNÁVKY DO 15:00 DORUČUJEME DO 1 PRACOVNÉHO DŇA. Viac info

Narodeninové pozvánky

Ak plánujete organizovať narodeninovú oslavu, sú veci, na ktoré by ste ani náhodou nemali zabudnúť. Ak ste už vybrali dátum oslavy, čas, miesto a hostí, ktorých na oslavu pozvete, ďalšími na rade by mali byť pozvánky. Môžete si vybrať hneď z niekoľkých možností ako hostí (prípadne aj samotného oslávenca/ oslávenkyňu) na oslavu pozvať. Skúste si prečítať pár dobrých nápadov, ako pozvať hostí na narodeninovú oslavu.

Klasika

Klasické pozvánky asi nikdy nebudú out. Nie je síce v súčasnosti bežné pozývať hostí na narodeninovú oslavu klasickými narodeninovými pozvánkami v obálke, môže to byť však celkom dobrý nápad skúsiť takto ozvláštniť pozývanie a zaspomínať si na staré čas. Pamätám si, ako som na základnej škole v 2.ročníku pozývala kamarátky a spolužiačky na oslavu  ručne vyrobenými pozvánkami. Klasické papierové pozvánky môžete vyrobiť ručne doma, môžete si ich napríklad aj kúpiť, alebo dať vytlačiť na mieru vymyslené a pripravené pozvánky. Určite nimi nenarobíte škodu.

Mailové pozvánky

Mailové pozvánky sú čoraz populárnejšími. A nie len mailové, ale akékoľvek internetové pozvánky. Tak, ako nahradili tradičné písanie listov, tak nahradili nové technológie aj klasické tlačené pozvánky. Ak nechcete poslať len obyčajnú správu alebo mail s dátumom, miestom a časom, skúste vymyslieť originálny text. Prípadne vytvorte pozvánku napríklad vo photoshope a rozpošlite ju mailom namiesto pošty.

 

                                                                                            save-the-date-invitation-festive-flowers-send-postcards-online-9323_29

 

Telefón

Telefón je tiež skvelým spôsobom, ako pozvať hostí na oslavu. Dnes majú telefón aj malé deti a je veľmi jednoduché zavolať priateľom a takto ich pozvať. Je to však časovo o čosi zdĺhavejšie.

 

                                                                                           cell-phone-tracking

 

Facebook

Facebook je úchvatná vec. Na chatovanie, zdieľanie, komentovanie, lajkovanie. A aj na pozývanie. Vytvoriť udalosť na facebooku a pozvať všetkých známych, s ktorými chcete oslavovať a ktorých chcete mať na oslave je jedna z najjednoduchších ciest, ako pozvať na oslavu všetkých hostí. Je to nenákladné, jednoduché, súčasné a šetrí to čas.

 

                                                                                                                  Facebook_1_Cake