OBJEDNÁVKY DO 15:00 DORUČUJEME DO 1 PRACOVNÉHO DŇA. Viac info

Pripravujeme oslavu 1.narodenín

Oslavu svojich prvých narodenín si síce vôbec nepamätám, ale mám na ňu pekné spomienky aspoň v podobe fotiek. Mala som vysokú okrúhlu tortu s jednou sviečkou, bola som oblečená v bielych dupačkách a červenom svetríku a narodeninový stôl bol plný všelijakých tradičných dobrôt, ktoré boli pred dvadsiatimi rokmi in. Teraz sú trendy úplné iné a ak chcete pripraviť dokonalú oslavu prvých narodenín pre vašu ratolesť, skúste si prečítať nasledujúce rady a nápady.

Miesto

Správne miesto pre oslavu prvých narodenín vášho syna či dcéry je v podstate ktorékoľvek miesto, kde sa budete cítiť príjemne vy, aj vaši hostia. V tomto prípade je najvhodnejšie oslavovať v reštaurácii alebo doma. Ak sa chcete odbremeniť od starostí s občerstvením a chcete to nechať radšej na profesionálov, reštaurácia je skvelá voľba.

 

                                                                                                    first-birthday-decorations-square-2_2116e02f-4172-4061-b5fd-8fbf8618ee19_x1600

 

Hostia

Na oslave prvých narodenín dieťaťa by nemali chýbať rodičia, starí rodičia, prípadne krstní rodičia. Ak plánujete väčšiu oslavu, pozvite aj ujov, tety, bratrancov a sesternice. Oslava prvých narodenín zvykne byť príjemnou oslavou v kruhu rodiny.

 

 

                                                                                                             Sťahovanie (1)

Farebná výzdoba

Ak uvažujete nad tým, akú farebnú výzdobu zvolíte, nebojte sa skúsiť trochu experimentovať. Tradičnou ružovo-bielou alebo modro-bielou výzdobou síce nič nepokazíte, no dieru do sveta ňou tiež nespravíte. Zeleno-žltá výzdoba už tiež nie je žiadne terno. Skúste siahnuť po cyklámenovej v kombinácii s pastelovou zelenou, fialovo – sivej, alebo pouvažujte nad ružovo-zelenou či modro-striebornou farebnou kombináciou. Vyskúšajte nie úplne typické kombinácie alebo ozvláštnite tradičné farby pridaním netradičného odtieňa. Nezabúdajte, že k oslave prvých narodenín patria neodmysliteľne aj balóny.

 

                                                                      7fa7ebf705be39d30a706a7435be8fce

 

Občerstvenie

Výber občerstvenia závisí od toho, kedy oslavu naplánujete. Ideálne je zorganizovať ju počas dňa a pre hostí pripraviť chutný obed s dobrým dezertom a originálnou narodeninovou tortou. Ak nechcete chystať rodinný obed, pripravte príjemné rodinné popoludnie s dobrými jednohubkami, sladkými koláčmi, a vyskúšať môžete aj veľmi populárne slané koláče. Narodeninová torta by nemala chýbať ani na takejto oslave. Pri výbere torty sa uberajte najmä smerom, ktorý obľubujú oslavujúci. Ak chcete ísť ruka v ruke s najnovšími trendmi, určite by ste mali zabudnúť na veľké marcipánové torty. Momentálne letia jednoduché torty zdobené čerstvým ovocím a jedlými kvetmi. Určite by na nej nemali chýbať ani sviečky.

 

                                                                                                  148-Baby-First-Smash_Birthday-Cake-500x333

 

Nech už sa rozhodnete zorganizovať a pripraviť akúkoľvek oslavu prvých narodenín pre vášho potomka, nezabudnite to všetko poriadne zdokumentovať. O pár rokov neskôr sa vám za to určite poďakuje.