OBJEDNÁVKY DO 15:00 DORUČUJEME DO 1 PRACOVNÉHO DŇA. Viac info

Bombastická oslava 6. narodenín

Šieste narodeniny sú obdobím, kedy Vaša dcéra či syn už pravdepodobne majú kopec kamarátov zo škôlky prípadne aj školy a oslavu narodenín si predstavujú inak ako s babkami a tetami vo Vašej obývačke. Narodeniny by pravdepodobne najradšej oslávili so svojou „partiou“ niekde inde ako vo svojej detskej izbe alebo obývačke. Skúste si pred prípravou oslavy prečítať pár našich tipov a nápadov ako pripraviť takúto oslavu. 

Miesto

Pri šiestych narodeninách už nie je najlepšou možnosťou oslavovať narodeniny doma. Ak by ste chceli pripraviť dve samostatné oslavy (jednu pre rodinu a jednu pre kamarátov), môžete pripraviť oslavu pre rodinu doma. Pre kamarátov a kamarátky (ako ich nazývajú moje malé sesternice „kolegyne“ ) môžete pripraviť oslavu v detskom kútiku. Stále populárnejšími sú detské kaviarne, kde sa okrem detí môžete pri dobrej káve zabaviť aj Vy. Detské kaviarne zahŕňajú aj detské ihrisko, ponúkajú v nich detské nápoje a mnohé z nich Vám pripravia detskú oslavu na mieru a Vy sa nemusíte o nič starať.

 

                                                           Kids-Birthday-Parties-in-Tokyo

 

Pozvaní hostia

Ak pripravíte dve oslavy na jednu pozvite len členov rodiny. Môžete ju pripraviť doma alebo v reštaurácii, prispôsobte to podľa toho, čo Vám viac vyhovuje. Na oslavu s kamarátkami/ kamarátmi nechajte Vašu ratolesť, aby si pozvala hostí sama. Určite jej (alebo teda jemu) zasvietia očká, ak si budú môcť pozvať koho budú chcieť. Môžete pokojne pripraviť aj jednu spoločnú oslavu, kedy je však lepšie pozvať užší rodinný okruh a nie všetkých ujov, tety, praujov, pratety, atď. Na oslavu len pre decká zavolajte pokojne aj maminy kamarátok, ak medzi nimi máte kamošky.

 

                                                                      407263582-H

 

Výzdoba

Výzdoba je pre šesťročné dieťa veľmi dôležitá, najmä teda pre dievčatá. Pre mňa je synonymom výzdoby na detskú oslavu milión farieb. Milujem balóny vo všetkých farbách sveta. Ak je však Vaša ratolesť štýlová a fajnová, skúste si vybrať nejakú zaujímavú kombináciu, ja momentálne fičím na ružovo-sivej kombinácii, prípadne cyklámenovej v spojení so sivou, modro-zelenú kombináciu, aj fialová so žltou je celkom príjemným zaujímavým spojením. Pri výzdobe určite nezabudnite na naozaj veľa balónov, konfety, deti sa určite potešia aj narodeninovým čiapkam.

                                                                                    Macaron-Arch-Kit-Pastel-Grey-Pink-1-Rose-Gold-Confetti-Globos-Wedding-Party-Decor-Baby-Shower.jpg_q50

 

Zábava

Okrem hier, o ktorých si môžete prečítať v článku o hrách na detskú oslavu je skvelou možnosťou aj kúpiť fixy na textil, biele tričká a nechať deti namaľovať si vlastné originálne tričká. Ďalšou možnosťou je maľovanie na tvár. Ak chcete predísť tomu, aby si deti ublížili, namaľujte im na tvár obrázky Vy.

                                                                                   image (2)

 

Občerstvenie

Občerstvenie závisí od toho, ako dlho plánujete oslavovať. Pre rodinu môžete pripraviť dobrý a chutný obed, prípadne chlebíčky, jednohubky, určite aj nejaké dobré zákusky a samozrejmosťou by mala byť narodeninová torta. Pre deti pripravte napríklad cakepops, cupcakes a iné veselé dezerty. A ako prípitok si môžu štrngnúť s detským šampanským alebo zdravými 100% hroznovými šťavami.

 

                                                                           Birthday-Party-Foods