OBJEDNÁVKY DO 15:00 DORUČUJEME DO 1 PRACOVNÉHO DŇA. Viac info

Zabavte teenagerov na párty I.

Pri párty pre teenagerov je najlepším spôsobom, ako predísť nude dopredu pripraviť dobrý program. Je snáď jasné, že ich nezabavíte rovnakými hrami ako na deti na detskej oslave. Zabaviť teenagerov je oveľa zložitejšie a náročnejšie ako zabaviť deti. Ak vyskúšate naše hry a súťaže, určite sa Vám podarí ich pobaviť a pripraviť im dobrý program. Pri plánovaní programu im však nezabudni nechať aj voľný čas, teenageri si často radi organizujú svoj čas sami.

 

Pantomíma

Pantomíma je skvelá, ak všetkým dôjdu slová. Je to taká oddychová hra, pri ktorej sa zabavia všetci. Vyberte si tému, z ktorej budete vyberať slová, frázy alebo vety, ktoré budete ukazovať a hádať. Môžete skúsiť príslovia, porekadlá, názvy filmov, rozprávok, seriálov, filmové postavy. Jeden z partie vždy ukazuje slovo, ktoré si sám vybral a ostatní ho hádajú. Prípadne sa môžete rozdeliť na dve skupiny. Skupina vždy háda, čo ukazujú ich súperi. Vyhráva tá skupina alebo jednotlivec, ktorý toho uhádne najviac.

 

                                                                         5-quick-and-fun-verb-games-for-esl-class4

 

Fľaša

Hru s fľašou určite pozná každý, kto sa niekedy zúčastnil nejakej párty. Stačia na ňu jednoduché rekvizity a vďaka tomu, že úlohy si určujú hráči navzájom sa pri nej zabaví naozaj každý. Pravidlá sú úplne jednoduché a určite ich poznajú takmer všetci. Stačí vám k tomu obyčajná prázdna fľaša a fantázia. Všetci súťažiaci si sadnú do kruhu a vyberie sa jeden, ktorý začína. Ten roztočí fľašu,  ktorá pri zastavení ukáže na jedného zo súťažiacich sediacich v kruhu. Súťažiaci, na ktorého ukáže fľaša si vyberá pravdu alebo odvahu. Ak si vyberie pravdu, musí odpovedať na otázku, ktorú mu položí ten, kto roztáčal fľašu. Ak si vyberie odvahu, musí splniť úlohu, ktorá mu je určená. Ideálne je, ak sa pri tejto hre súťažiaci dobre poznajú.

 

                                                                                                                                      Sťahovanie_1

 

Nezrozumiteľné názvy

Ak majú všetci hráči rovnaký vkus na hudbu a filmy, môžu si zahrať aj hru nezrozumiteľné názvy. Súťažiaci sa rozdelia do dvoch skupín. Dopredu sa dohodnú, či budú hádať názov piesne, filmu, seriálu,… Každá skupina sa dohodne na jenom názve a jej členovia si rozdelia medzi sebou slová. Skupina vykríkne naraz poriadne nahlas názov tak, že každý zakričí svoje slovo. Súperi hádajú, o aký názov ide. Vyhráva skupina, ktorá uhádne viac názvov  vybraných vecí.

 

                                                                              35ad11bd5e1e470ad6d450.68228709_