OBJEDNÁVKY DO 15:00 DORUČUJEME DO 1 PRACOVNÉHO DŇA. Viac info

Oslávte 20.narodeniny vo veľkom štýle!

Oslava dvadsiatych narodenín je jednou z najväčších osláv v živote každého mladého človeka. Je to oslava skvelého veku, kedy sa oslávenec môže poriadne odviazať a zažiť najdivokejšiu párty. Ja si na svoju oslavu dvadsiatych narodenín spomínam ako na úžasnú párty so svojimi najlepšími kamarátmi s polovičnou tortou, sviečkami, ktoré sa nedali sfúknúť a bola to jedna z najlepších narodeninových osláv, akú som doposiaľ zažila. Ak plánujete oslavu dvadsiatych narodenín pre seba (alebo aj pre svojich kamarátov, kamarátku, priateľa) skúste si prečítať pár mojich nápadov a rád, ako takúto oslavu pripraviť.

 

Dobré miesto

Ak uvažujete nad správnym miestom, kde by sa táto oslava mala konať, určite vychádzajte z toho, čo má rád oslávenec, kto sa oslavy zúčastní a ako dlho plánujete oslavovať. Môžete zvoliť tradičnú oslavu doma (ak plánujete oslavu s kamarátmi, pokojne rodičov pošlite na víkendový wellness) prípadne niekde v podniku. Ak chcete zažiť niečo dobrodružnejšie, skúste stanovačku v campe s táborákom, gitarou a spaním v spacákoch. Určite to bude jedna z najlepších spomienok vašej mladosti.

 

                             popular-glamping-destinations

 

Správna hudba

K oslave dvadsiatych narodenín patrí neodmysliteľne aj dobrá hudba. Vychádzajte pri jej výbere z toho, čo má rád oslávenec. Ak plánujete oslavovať doma, môžete si hudbu vybrať podľa vlastného gusta. Najlepšia je súčasná tanečná hudba, pri ktorej si aj zatancujete, zaspievate a zabavíte sa. Ak pripravíte oslavu v podniku, musíte sa prispôsobiť hudbe, akú tam hrajú. Podnik v ktorom budete oslavovať vyberajte aj na základe tohto kritéria. Oslava pod stanom je výbornou príležitosťou posedieť si pri táboráku a zabaviť sa hraním na gitare a spievaním piesní.

 

                                                             Sober-Dance-Party

 

Dobré občerstvenie

Na oslave dvadsiatych narodenín môžete zjesť a vypiť v podstate čokoľvek. Určite nesmie chýbať alkohol, vyberajte ho podľa toho, kto bude oslavovať. (Nezabudnite ho však pripraviť dostatok.) Keď budete vyberať jedlo, berte ohľad na to, kedy budete oslavovať a ako dlho. Pripravte klasické čipsy, popcorn, aj nejaké sladké občerstvenie. Ak budete oslavovať dlhšie nachystajte aj nejaké chlebíčky, jednohubky. Ak budete oslavovať pod stanom, voľba jednoznačne padne na niečo dobré, čo si môžete na ohni opiecť. Oslavu doma môžete spojiť napríklad aj s grilovačkou.

 

                                                         Brunch-Bruschetta-Bar-1

 

Pozvaní hostia

Keď budete oslavovať 20.narodeniny, určite neplánujete spojiť oslavu s rodinou a oslavu s kamarátmi. Pripravte dve osobitné oslavy, jednu tradičnú pre rodinu a druhú bláznivú párty pre kamarátov. Pozvite všetkých najbližších kamarátov, s ktorými sa radi zabávate.

 

                                                           birthday-party-dj