OBJEDNÁVKY DO 15:00 DORUČUJEME DO 1 PRACOVNÉHO DŇA. Viac info

Piesne na novomanželský tanec I.

Novomanželský tanec má neuveriteľné čaro nie len pre nevestu a ženícha, ale aj pre všetkých svadobných hostí. Okrem toho, že je jedným z prvých testov pre novomanželov, v ktorom sa otestujú ako dokážu spolupracovať, je aj jedným z najdojemnejších momentov svadby. Vybrať si správnu pieseň je niekedy naozaj umením. Chlapi zvyknú zaujať pasívny postoj, s ktorým sa dámy len ťažko zmieria. Niektorí sú ale svetlou výnimkou, na výbere sa radi podieľajú a dokonca sa ochotne zúčastnia hodín tanca. Pieseň, ktorú si vyberiete na novomanželský tanec býva tou, ktorá Vás sprevádza neskôr vo všetkých dôležitých spoločných životných okamihoch. Nenechajte výber na náhodou alebo na DJ-a a vyberte si svoju pieseň dopredu. Ponúkam Vám zopár tipov na piesne, o ktorých budem určite raz (keď dôjde na psa mráz) uvažovať ja.

Dopredu Vás upozorňujem, že nie som veľmi fanúšikom moderných dynamických a dopredu plánovaných choreografií, mám rada romantické jemné piesne plné lásky a vyznaní.

wedding_dance

 

  1.      Roy Orbison  – OH, MY LOVE, MY DARLING (z filmu Duch)

Legendárnu pieseň z ešte legendárnejšieho filmu Duch pozná každý. Určite ste minimálne raz s Vašou budúcou polovičkou pozerali na rande  film Duch a plakali (alebo ju pozorovali ako plače). Neviem si predstaviť romantickejšiu pieseň na mladomanželský tanec ako pieseň o túžbe po dotykoch a o túžbe byť naveky spolu. Ak ste ťažkí romantici a chcete, aby bol taký aj Váš prvý spoločný tanec (už ako manželov), voľba by mala jednoznačne padnúť na túto skvelú, pomalú, ťahavú, romantickú pieseň.

                                                                                  

 

  1.      Richard Marx – RIGHT HERE WAITING

Jedna  z mojich najobľúbenejších piesní s nálepkou „romantické“ , ktorú dokážem počúvať pri romantickej nálade stále dookola je podľa mňa tiež dobrou voľbou, minimálne pre mňa. Ďalšia romantická jemná láskyplná pieseň o úplnom pobláznení z lásky. Čo krajšie si môžete pri tancovaní svojho prvého novomanželského tanca šepkať do ucha ako že budete pri sebe stáť navždy? Podľa mňa rozhodne nič!

                                                                                 

 

  1.      Bon Jovi – ALWAYS

Ďalší romantický slaďáčik plný lásky, úprimnosti, citov a všetkého, čo k láske patrí. Navždy je slovo, ktoré na svadbe opakujú ženích a nevesta často a teda, mali by to myslieť vážne. Pieseň, v ktorej sa spieva  o večnej lásky, o tom, že sa budete milovať vždy, navždy, v dobrom i zlom, je tou správnou na novomanželský tanec, ak ste romantické duše ako ja.

                                                                               

 

  1.      Extreme – MORE THAN WORDS

Poznáte? Nepoznáte? Určite áno, len si ju musíte pustiť, aby ste vedeli, o akú pieseň ide. Ďalšia klasika, síce trochu rezkejšia, ale stále prudko romantická, plná lásky, citov, vyznaní. Dokazovať si lásku skutkami je jedna z najdôležitejších vecí vo vzťahu, o ktorej sa spieva aj v tejto piesni. Tá sa preto tiež úžasne hodí na prvé spoločné tanečné kroky novomanželov. Skúste sa do nej započúvať, možno sa Vám zapáči práve táto možnosť.

                                                                               

 

  1.      Robbie Williams – ANGELS/ SHE’S THE ONE

Robbie Williams je jednoducho klasika, ktorú si na svoj mladomanželský tanec vyberá mnoho párov, pretože jeho piesne sú romantické, srdcervúce, plné lásky a jeho texty sú citlivé a jemné. Piesne o hľadaní lásky, nájdení lásky, o večnej láske, o tom, že „ona je tá pravá“. Ak si ju nevyberiete ako pieseň na Váš prvý mladomanželský tanec, určite počas svadobnej noci zaznejú jeho piesne a zatancujete si na ne, možno aj s rodičmi.

                                                                               

                                                                               

 

  1.      Kelly Family – I CAN’T HELP MYSELF

Viete, ktorú pieseň nenájdete na každej svadbe? Práve túto. Pre mňa je to jedna z piesní, ktorá sa spája so skvelými spomienkami. Pieseň, ktorá to hovorí jednoducho. „Milujem Ťa a chcem Ťa.“ To najdôležitejšie v manželstve, aj v každom inom vzťahu. Zašepkajte si to aj počas svojho novomanželského tanca do ucha miliónkrát. Možno aj pri tancovaní na túto pieseň.