OBJEDNÁVKY DO 15:00 DORUČUJEME DO 1 PRACOVNÉHO DŇA. Viac info

Piesne na novomanželský tanec II.

V prvom článku ste si mohli prečítať čo to o klasike, ktorou nepokazíte nič a ktorú ste určite už aj Vy počuli na milióne svadieb, na ktorých ste boli. Keď chcete ostať pri romantike, ktorú však nepočujete na každej druhej svadbe (len na každej tretej), pozrite si tento zoznam piesní. Možno Vás práve niektorá z nich osloví a vyberiete si ju ako pieseň, pre Váš prvý spoločný novomanželský tanec. 

couple-dancing-with-guests-clapping-in-background-186764087-58a4b5be3df78c4758da7002

 

  1.      Ron Pope – A DROP IN THE OCEAN

Táto pieseň je jednou z tých, ku ktorým mám ja vytvorený veľmi silný citový vzťah. Spája sa mi so skvelými a úžasnými zážitkami. Romantická pieseň, na ktorú sa Vám bude počas novomanželského tanca príjemne pohupkávať z nohy na nohu a budete si šepkať do ucha samé príjemné zaľúbené vety. Napríklad, ako sa spieva v piesni, že ste pre druhého nebom. A že bez seba jednoducho nemôžete žiť. Poznáte niečo romantickejšie? Pre mňa je táto pieseň úplným favoritom.

                                                                                

 

  1.      John Legend – ALL OF ME

Ďalšia z mojich srdcových záležitostí, ku ktorej mám vytvorený (áno, som romantická a jemná duša) citový vzťah. Znie na prvé počutie trochu melancholicky, ale keď sa započúvate do textu a zvyknete si na jej rytmus, zamilujete sa do nej. Kedy inokedy by ste si mali šepkať do ucha, že milujete všetky svoje nedostatky, ak nie práve na svadbe (keď Vám už vlastne nič iné ani neostáva)?

                                                                               

 

  1.      Ron Pope – PERFECT FOR ME

Ako vidno aj pri prvej pesničke tohto zoznamu, Ron Pope a jeho piesne sú pre mňa osobitná kapitola. Aj táto patrí k mojim srdcovým záležitostiam  a tiež sa mi spája s istým obdobím v mojom živote. Romantika ako vyšitá, s pomalým rytmom skvelým na novomanželský tanec. A s ešte úžasnejším textom, vďaka ktorému si počas tanca môžete ďakovať, že ste spolu, že ste sa našli a vyznávať si, že ste pre seba jednoducho dokonalí.

                                                                             

 

  1.      James Morrison – YOU GIVE ME SOMETHING

Ďalšia romantická pieseň, ktorá je už ale trochu rezkejšia, no stále skvelá a vhodná na mladomanželský tanec. Spieva sa v nej o tom, že túžite držať každé ráno len svoju polovičku a že ste ochotní aj napriek všetkému to spolu skúsiť. Pretože ste pre seba jednoducho všetkým a nič krajšie v živote neexistuje. Pustite si ju a skúste si predstaviť seba v bielych svadobných šatách (páni v obleku, samozrejme). Nie je skvelá?

                                                                             

 

  1.      BoysLikeGirls ft. Taylor Swift – TWO IS BETTER THAN ONE

Pesnička, ktorej názov nie je žiadnym tajomstvom. Všetci to vieme a všetci sme to určite minimálne raz v živote zažili. Pieseň o prvých momentoch vzťahu, pri ktorej si môžete šepkať krásne veci a tancovať spolu do nie príliš pomalého, ale ani rýchleho tempa. Plná emócií a zároveň tak jemná. Určite ju poznáte. A ak nie, tak si ju zamilujete už po prvom vypočutí.

                                                                           

 

  1.      Christina Perri – A THOUSAND YEARS

Ďalšia z piesní, s ktorou sa mi spájajú skvelé príjemné spomienky. Už aj jej názov naznačuje, že bude určite minimálne tak romantická, ako všetky predchádzajúce. Jemná, romantická, láskyplná. A taký je aj jej text. O večnej a nekonečnej láske, trvajúcej tisíc rokov. Minimálne. Skúste si ju pustiť a započúvať sa do nej. Určite aj sami usúdite, že je skvelou voľbou na Váš prvý novomanželský tanec.