OBJEDNÁVKY DO 15:00 DORUČUJEME DO 1 PRACOVNÉHO DŇA. Viac info

Predajňa v Košiciach III. – Dekorácie, výzdoba

Dekorácie sú tým skvelým spôsobom, ako vykúzliť z každej oslavy nie len skvelú párty, ale aj nezabudnuteľný zážitok. Dekorácie netvoria len balóny, ale aj mnoho detailov, na prvý pohľad nepodstatných, ktoré vytvoria z maličkostí skvelý celkom – oslavu, na ktorej sa bude každý dobre cítiť, na ktorej sa každý zabaví a odnesie si z nej skvelé emócie a dojmy. Aj v Košiciach nájdete na jednom mieste všetky dekorácie, vďaka ktorým bude vaša oslava skvelým a príjemným zážitkom. Obchod s dekoráciami vám ponúkne naozaj široký výber a nekonečné možnosti.

 

Girlandy, konfety

Girlandy, konfety a visiace dekorácie sú skvelým a efektným riešením. Vytvoria dojem bohatého a krásneho, luxusne pôsobiaceho prostredia aj na mieste, ktoré nevyzerá úplne najlepšie. V Košiciach nájdete v obchode s dekoráciami ten najväčší výber rôznych farieb, tvarov, prípadne ak sa vám páčia girlandy s nápismi, aj tie nájdete v Košiciach v obchode s dekoráciami. V obchode nájdete nie len girlandy na oslavu narodenín alebo na krstiny, ale napríklad aj na svadbu. Veľmi príjemné a elegantné sú aj perličkové girlandy, ktoré ocenia najme dámy a dievčatá na svojej oslave.

Rovnako efektné sú aj konfety, či už trblietavé, ale v rôznych tvaroch. Oboje vytvoria skvelú atmosféru. Obchod s dekoráciami v Košiciach Vám ponúka naozaj široký výber. Vyberte si tie, ktoré sú ideálnym riešením pre Vás. Prostredie skvelo ozdobia aj visiace dekorácie, ktoré nájdete v Košiciach na rovnako mieste, ako girlandykonfety.

 

                                                                 652-3_papierova-girlanda-sladkosti-1-8-m

 

Pompomy, rozety a lampióny

V obchode s dekoráciami nájdete v Košiciach aj pompomy a rozety, ktoré zaplnia prázdny priestor, do ktorého nemáte čo umiestniť. Zároveň vám však môžu poslúžiť nie len ako dekorácia, ale aj ako skvelá pomôcka pri hrách, ktorými zabavíte svojich hostí. V Košiciach nájdete naozaj všetko, stačí, ak si vyberiete farbu, tvar alebo vzor, aký na svojich pompomoch alebo rozetách chcete. V Košiciach nájdete nie len jednofarebné rozety, ale aj bodkované alebo pásikavé varianty.

Lampióny sú skvelou voľbou, ak chcete jednoduché dekorácie, ktoré však vytvoria luxusný efekt v miestnosti. Okrem tradičných lampiónov v rôznych farbách nájdete v košickom obchode s dekoráciami aj skvelé lampióny s motívom obľúbenej a veľmi populárnej rozprávky FROZEN, s ktorými potešíte určite všetky dievčatá.

 

                                                                     32786_srdieckove-mini-lampiony-5-ks