OBJEDNÁVKY DO 15:00 DORUČUJEME DO 1 PRACOVNÉHO DŇA. Viac info

Predajňa v Košiciach IV. – Balóny

Balóny sú nevyhnutnou súčasťou výzdoby a nezaobíde sa bez nich žiadna oslava. Dnes, kedy je na trhu dostupné obrovské množstvo rôznych balóny rôznych tvarov, veľkostí a z rôznych materiálov to však nie je vôbec také náročné zohnať tie najlepšie na vašu príležitosť. Navyše ich nájdete aj v obchode s balónmiKošiciach. Vyberte si balóny podľa toho, akú párty chystáte a pre koho je určená. V košickom obchode s balónmi nájdete nie len farebné balóny, ale aj balóny v tvare čísel, písmen, so vzormi, či veľké balóny s priemerom jeden meter.

 

Farebné balóny a balóny so vzormi

Nie je balón, ako balón. To platí najmä v prípade, že chystáte oslavu pre deti, ktoré vedia byť niekedy naozaj náročné. Deti sú tými najväčšími kritikmi a v prípade, že ide o ich narodeninovú oslavu, sú ešte kritickejšie. Preto by ste mali dbať na dôkladný výber balónov, ktoré potešia a pohladia každú detskú dušu. Na predajni v Košiciach si môžete vybrať mnoho tvarov a farieb balónov, medzi ktorými určite nájdete aj tie ideálne na vašu oslavu. Môžete si vybrať jemnejšie balóny v pastelových farbách, alebo poriadne nablýskané metalické balóny. Pri oboch verziách nájdete v obchode s balónmi v Košiciach mnoho farieb a je len vás, ktorú zvolíte. Ružová, modrá, typické farby pre detskú oslavu, ale aj žltá, zelená, oranžová a mnoho iných krásnych farieb.

Košická predajňa však ponúka okrem farebných balónov aj balóny s potlačou. Môžete si vybrať romantické balóny so srdiečkami, ale aj balóny s číslami alebo inými nápismi.

 

                                                                                        17743

 

Písmená a čísla

Aj vás už určite zastihol trend balónov v tvare číselpísmen. Používame ich nie len pri narodeninách, ale aj pri významných výročiach. Balóny v tvare písmen a čísel už nemusíte hľadať, nájdete ich v partyshope v Košiciach – aj tie v tvare čísel, aj v tvare písmen. Prekvapte oslávenca a uvidíte, že si ho získate!

 

                                                                                                                 LUFI956359

 

Obrovské metrové balóny

Pre tých, ktorí chcú naozaj zaujať a vytvoriť zaručený wow efekt sú tu balóny s priemerom jeden meter. Balónylatexové, čo znamená že vydržia poriadne dlho. V Košiciach nájdete balóny rôznych farieb a tiež aj balóny s nápismi, vzormi, nákresmi – je len na vás, vyberajte si podľa toho, pre koho pripravujete oslavu.

 

                                                                                                                                  _vyrp12_118mr-lufi-fekete