OBJEDNÁVKY DO 15:00 DORUČUJEME DO 1 PRACOVNÉHO DŇA. Viac info

Predajňa v Košiciach V. – Balóny 2

Balónové dekorácie sú alfou a omegou všetkých dobrých osláv, ktoré sú vyšperkované do dokonalosti. Balóny sú skvelým spôsobom, ako oživiť celú oslavu, potešiť oslávenca a navyše ich môžete aj prakticky využiť pri hrách a programe na oslave. Balónové dekorácie sú efektné a vytvoria skvelú atmosféru na oslave, oživia prostredie a potešia každého, kto na oslavu príde. Vytvoriť balónové dekorácie však neznamená iba vybrať balóny v jednej farbe  a umiestniť ich v miestnosti. Dnes sú dostupné aj v Košiciach mnohé balóny rôznych tvarovfarieb, ktoré budú pútačom na každej oslave nie len pre deti, ale aj pre dospelých.

 

Tvarovacie balóny

Tvarovacie balóny sú skvelé najmä na detskú oslavu, kde budú pútačom, oživením a deti sa navyše zabavia, ak ich necháte z balónov niečo vytvarovať. V Košiciach v predajni balónov nájdete rôzne tvary a veľkosti týchto farieb. V košickej predajni nájdete aj sadu balónov s pumpou, ktorá je skvelá práve na detské oslavy a na rôzne hry pre nich.

 

                                                                                                               formazhato-modellezo-lufi-pumpaval-6-darabos-vet-4445105_1

 

 

Efektné fóliové balóny

Fóliové balóny, ktoré nájdete v Košiciach v predajni balónov sú skvelou voľbou pre obrovský WOW efekt, ktorý nimi docielite, vďaka ich poriadne nablýskanému vzhľadu. Pri fóliových balónoch máte na výber z mnohých tvarov, farieb, nápisovvzorov. Košická predajňa ukrýva mnoho balónových fóliových pokladov a najlepšie si vyberte práve vtedy, ak si ich prídete obzrieť z blízka. Balóny v tvare srdca, alebo napríklad balóny v tvare pohárov pre novomanželov, ktoré budú skvelou dekoráciou na vašu svadbu. Efekt navyše ponúka spievajúci fóliový balón Happy Birthday, ktorý určite poteší najmä najmenších. Ak ste zvedaví, ako tento balón funguje, mali by ste zavítať do partyshopu v Košiciach.

 

                                                                                                                             LUFI355147

 

Svietiaca LED výzdoba

Balónovou dekoráciou môžete vniesť na oslavu úplne novú a skvelú atmosféru v prípade, že si vyberiete tieto jedinečné svietiace LED balóny. V ich vnútri je umiestnená malá diodka, vďaka ktorej balóny svietia v niekoľkých farbách. Vytvoria skvelú atmosféru na každej oslave a určite nimi zaujmete. Vybrať si môžete v košickej predajni balónov, kde vám určite radi ukážeme, ako tieto balóny fungujú a poradíme, ako ich správne umiestniť a použiť, aby fungovali čo najlepšie a aby vydržali čo najdlhšie.

 

                                                                       Gold illoom balloons