OBJEDNÁVKY DO 15:00 DORUČUJEME DO 1 PRACOVNÉHO DŇA. Viac info

Predajňa v Košiciach VI. – Donáška balónov

Pred oslavou máme toľko povinností, že často zabudneme na mnoho detailov, ktoré na poslednú chvíľu len ťažko stíhame vyriešiť. Ak ste z Košíc, už to tak nemusí byť! Prinášame vám totiž novú jedinečnú službu – donášku balónov priamo k vám domov. Nie len že sa takto odbremeníte od starostí, ale navyše môžete oslávenca aj prekvapiť. Balóny si môžete vybrať v eshope a my vám ich doručíme, dokonca aj priamo na oslavu.

Balóny si môžete vybrať aj priamo na predajni a dohodnúť si termín a čas doručenia! Pýtate sa prečo? Nuž, predstavte si, že pre vás pripravia vaši blízki oslavu a v momente, kedy si myslíte, že na balóny, ktoré tvoria základ a najdôležitejšiu časť výzdoby zabudli vám domov donesieme balónové kytice pripravené priamo pre vás na mieru.

Ak sa rozhodnete pre doručenie balónovej kytice v Košiciach priamo k vám domov na oslavu, môžete si ľubovoľne vybrať počet balónov v kytici a to, z akých balónov bude kytica vytvorená. Takto vytvorené kytice sú originálnym riešením výzdoby a ak to navyše vymyslíte tak, aby pripomínali oslávencovi niečo, čo sa vám spája priamo s ním, bude výzdoba o to lepšia, trefnejšia, osobnejšia a o to viac sa jej oslávenec poteší.

                                                                               door                  

Vyhnete sa preplnenému obchodu, stresu z toho, že balóny nezvládnete nafúkať ( kyticu vám dodáme už nafúknutú) a navyše sa nebudete musieť trápiť s výzdobou, keďže hotové kytice už netreba nijak upravovať, sú efektné samé o sebe. Úplne postačí, ak do miestnosti umiestniť dve- tri balónové kytice, ktoré vám kdekoľvek v Košiciach doručíme, a výzdoba bude efektná. Navyše poteší každého oslávenca a určite zaujme všetkých hostí na oslave, pretože do miestnosti vnesiete niečo nezvyčajné, ale perfektné zároveň.

Balónové kytice si môžete dať vyrobiť z farebných balónov – či už pastelových alebo metalických, z balónov s nápismi, s obrázkami