OBJEDNÁVKY DO 15:00 DORUČUJEME DO 1 PRACOVNÉHO DŇA. Viac info

Predajňa v Košiciach VII. – Héliové balóny

Balóny nafúknuté vzduch sú síce pekné, no často nevydržia tak dlho, ako by sme si priali. Ak si však kúpite v párty obchode v Košiciach hélium do balónov, dosiahnete skvelý efekt na každej párty alebo oslave. Hélium totiž zariadi, aby balóny lietali poriadne vysoko. Môžete tak vytvoriť vďaka héliu výnimočnú atmosféru a potešiť všetkých na vašej oslave.

Prečo nafúkať héliom

Hélium je skvelým pomocníkom na každej oslave a párty. Balóny vďaka nemu lietajú aj týždeň, v závislosti od toho, aký balón nafúkate. Ak organizujete párty v Košiciach, nemusíte si lámať hlavu nad tým, kde a ako si nafúkať balóny a kde kúpiť hélium. Nájdete ho totiž v košickom obchode s héliom, kde si môžete okrem iného nechať balóny aj nafúkať a nemusíte sa s nimi trápiť vy doma. Rovnako tu nájdete aj balóny, takže vybavíte v Košiciach všetko pod jednou strechou, naraz, rýchlo a prakticky.

Vďaka héliu dosiahnete skvelý wow efekt, keď sa po oslave alebo párty zobudíte a balóny budú stále lietať vo vzduchu. Rovnako tak potešíte každého oslávenca, keď bude mať dokonalú oslavu so skvelými dekoráciami. Bežne Vám balóniky lietajú s héliom 6 až 12 hodín. Našim trikom však je, že do balónikov pridávame gél, s ktorým Vám vydrží balónik lietať aj niekoľko dní.  Gél totiž zariadi, aby balóny vydržali dlho, preto sa z nich môžete tešiť ešte dlho po skončení oslavy. Hélium do balónov nájdete aj v party obchode v Košiciach.

 

Zábava s héliom

Hélium, ktoré nájdete v Košiciach však nemusíte použiť len na nafúkanie balónov na oslavu, párty alebo pri inej príležitosti. Hélium do balónov je síce skvelé a prípravu dekorácie, môžete s ním však zažiť aj mnoho zábavy. Hélium totiž výborne poslúži aj pri zmene hlasu, čo môže byť skvelou zábavou pri párty alebo oslave. Zažite mnoho zábavy a pobavte sa vďaka héliu do balónov na vašej párty. Nadýchnite sa a rozprávajte – skúšajte, ako hélium zmení váš hlas.