OBJEDNÁVKY DO 15:00 DORUČUJEME DO 1 PRACOVNÉHO DŇA. Viac info

Predajňa v Košiciach VIII. – Rozlúčka so slobodou

Rozlúčka so slobodou sa stala súčasťou každej svadby aj u nás na Slovensku. Inak tomu nie je ani v Košiciach. Zorganizovať rozlúčku so slobodou si vyžaduje poriadne veľa času a zahŕňa prípravu veľkého množstva detailov. A čo by vám uľahčilo jej prípravu viac, ako kúpiť všetko na skvelú rozlúčku so slobodou, ktorá bude nezabudnuteľná pod jednou strechou? V Košiciach máte možnosť kúpiť všetky dekorácierekvizity, ktoré budete potrebovať na jednom mieste v párty obchode. Dekorácie, rekvizity na fotenie, balóny, šerpy, odznaky na rozlúčku so slobodou pre všetkých zúčastnených. To sú  všetko detaily, na ktoré treba myslieť!

 

Dekorácie a doplnky

Skvelá rozlúčka so slobodou stojí na detailoch. Ak netušíte, čo všetko na ňu budete potrebovať, určite by ste mali zájsť do predaje v Košiciach, kde nájdete všetko čo potrebujete a navyše dostanete aj skvelé rady, ako rozlúčku so slobodou , či už pre ňu alebo pre neho pripraviť. Nevyhnutnou súčasťou rozlúčky so slobodou by mali byť balóny s nápismi, ale nie len tie! Nezabudnite na šerpy alebo odznaky s nápismi „hen party“ alebo „bride to be.“ Aj tie nájdete v košickej predajni dekorácií. Nezabudnite ani na slamky do skvelých drinkov, ktoré si budete v tento večer spolu s budúcou nevestou vychutnávať.

 

 Rekvizity na perfektné fotenie

Na rozlúčku so slobodou by ste mali mať niekoľko spomienok v podobe fotografií. Aj tie môžete vďaka Košiciam a párty obchodu vyšperkovať do dokonalosti. Rekvizity na fotenie nie len pre budúcu nevestu, ale aj pre družičky nájdete priamo na predajni a tak si ich môžete naživo obzrieť a vybrať tie, ktoré sa najviac hodia pre vás a vašu budúcu nevestu. V Košiciach nájdete široký výber okuliarov na fotenie s vtipnými nápismi a ozdobami, ale aj tabuľky s nápismi alebo korunku so závojom.

 

Všetko čo potrebuje budúca nevesta  alebo ženích

Budúca nevesta  alebo ženích by mali byť počas svojej  rozlúčky so slobodou stredobodom pozornosti. Preto by ste ju alebo jeho mali poriadne označkovať. Šerpy s nápismi pre budúcu nevestu sú skvelým spôsobom, v košickej predajni však nájdete aj mnoho iných spôsobov, ako „ozdobiť“ nevestu alebo ženícha počas ich rozlúčky so slobodou. Vyberte si „značkovanie“ nie len pre nevestu a ženícha, ale aj pre družbov a družičky, ktorí sa rozlúčky so slobodou zúčastnia.