OBJEDNÁVKY DO 15:00 DORUČUJEME DO 1 PRACOVNÉHO DŇA. Viac info

Predajňa v Košiciach II. – Párty, oslavy

Pri organizovaní párty musíme myslieť na veľa detailov, ktoré z nej vytvoria ako celkom najlepšiu párty, na ktorú budú mnohí ešte dlho spomínať. Nakúpiť všetky drobnosti a nájsť všetko, čo si predstavujete a chcete môže byť náročne. Nemusí to tak však byť, ak zavítate do partyshopu v Košiciach.

 

Narodeninová oslava pre náročných

Aj vy ste už určite neraz zažili, že ste nevedeli zohnať výzdobu, ktorá by presne zodpovedala predstavám vašich detí, pre ktoré plánujete oslavu. V Košiciach však nájdete naozaj všetko! Ak hľadáte výzdobu v žlto – čiernych farbách, pripomínajúcich Včielku Máju, v partyshope v Košiciachnájdete všetko, čo na takúto výzdobu potrebujete. Balóny, sviečky, taniere, plastové poháre, slamky, dokonca aj prestierania a menovky. Všetky detaily tak budú perfektné  a oslave nebude nič chýbať. Ak chystáte oslavu pre chlapca, v Košiciach nájdete všetko čo potrebujete aj na takúto výzdobu – v modrej, zelenej. Pre dospelých sa vám bude hodiť sivá, čierna alebo napríklad aj fialová farba.

                                                                                                   vcela-party_51

 

Výzdoba je o detailoch

Ak chcete pripraviť výzdobu, ktorá nadchne všetkých zúčastnených na oslave, musíme klásť dôraz najmä na detaily. Rozety rôznych farieb, konfety, tematické slamky a taniere, plastové poháre. Súčasťou oslavy je aj pohostenie, ktoré by malo ladiť so zvyšok výzdoby, preto v partyshope v Košiciach nájdete všetko potrebné na pripravenie sladkého candybaru či iného pohostenia. Dôležitým detailom sú aj servítky, ktoré by mali farebne aj tematicky ladiť s oslavou. Okrem iného partyshop v Košiciach ponúka aj široký výber stúh rôznych farieb, ktorými môžete ozdobiť napríklad stoličky na oslave.

 

                                                                                        7ce7a5d18aac4acdc79c952e41c2ab2b

 

Všetko pre dokonalú svadbu

V Košiciach existuje mnoho krásnych priestorov pre zorganizovanie svadby. Žiaden však nebude vyzerať dokonalo, ak ho nedotvoríte skvelou a bezchybnou výzdobou, ktorá bude presne spĺňať vaše predstavy o skvelej a krásnej výzdobe. Okrem dekorácií, ktoré všetci poznáme ako balóny či girlandy, by na vašej dokonalej svadbe nemali chýbať napríklad rekvizity na fotenie. Partyshop Košice vám tiež ponúka rôzne pomôcky na vytvorenie dokonalého naozaj sladkého candybaru nie len vďaka sladkostiam, ale aj vďaka skvelému prestieraniu. K svadbe patria aj lupene ruží, konfety a stuhy, ktoré nájdete v Košiciach na jednom mieste. Ak chcete atmosféru na svadbe vyšperkovať do dokonalosti, mali by ste zvážiť aj lietajúce lampióny, ktoré tiež nájdete v Košiciach. Lietajúce lampióny vytvoria skvelú atmosféru a zároveň sa pri ich vypúšťaní na svadbe zabavíte.

 

                                                                                   Dessert-bar-6f69297-scaled