OBJEDNÁVKY DO 15:00 DORUČUJEME DO 1 PRACOVNÉHO DŇA. Viac info

Vyberáme balóny na narodeniny, svadbu a iné oslavy

Plánujete narodeninovú alebo svadobnú oslavu a neviete, ktoré balóny sú vhodné pre konkrétny druh slávnosti? Po prečítaní tohto článku bude vaše rozhodovanie oveľa jednoduchšie.

balloon_ceiling_installation

Narodeninové balóny so širokou škálou farieb a tvarov

Balóny sú samozrejmou súčasťou narodeninových osláv. Pri ich výbere neplatia takmer žiadne pravidlá, iba niekoľko odporúčaní. Narodeninové balóny by mali farebne ladiť s celou výzdobou. Pre mužov neexistuje žiadna predpísaná farba, takže všetky narodeninové doplnky môžete vyberať v odtieňoch obľúbenej farby oslávenca, alebo zvoliť balóny v pastelových farbách. Ženy obľubujú sýte farby, ružovú alebo červenú. Svoje deti maximálne potešíte vtedy, ak im oslavu vyzdobíte balónmi v rôznych žiarivých farbách. Balenia s mixom rôznych farieb sú pre detské oslavy ideálnou voľbou.

Fóliové balóny v tvare čísla zaistia, že nikto z prítomných nezabudne, koľko rokov vlastne oslávenec má. Keďže tieto balóny vydržia byť vzduchom nafúknuté aj niekoľko mesiacov, pre oslávenca plnia aj pripomínaciu funkciu. Pri každom pohľade na nich mu prinesú spomienky na nezabudnuteľnú atmosféru jeho osláv. Obľúbené fóliové balóny v tvare postavičiek ako Mimoň, Hello Kitty, Včielka Mája sú potešením pre každé dieťa, ich ponuku nájdete aj u nás.

Originály zážitok všetkým účastníkom osláv poskytnú svietiace LED balóny alebo narodeninové balóny, na ktoré môžu fixkou napísať personalizované blahoželanie. V dnešnej mobilnej dobe zaručene zažije takáto oslava úspech aj na sociálnych sieťach.

Svadobné balóny v tvare srdca, alebo v elegantných farbách

Chvíle, ktoré sa na celý život, si zaslúžia ešte väčšiu oslavu než akékoľvek iné životné udalosti. Jednou z tých najväčších je bez pochýb svadba. Svadobné balóny nemajú žiadne špecifické vlastnosti a môžu mať klasický tvar, alebo byť zhotovené v tvare srdca, akejkoľvek farby či byť zdobené rôznymi nápismi. Medzi svadobnými balónmi prevládajú svetlejšie odtiene, alebo elegantne pôsobiace pastelové balóny, ktoré sa okrem nízkej ceny vyznačujú vysokou kvalitou a európskou výrobou. Na svadobnú oslavu plnú noblesy a pompéznosti by ste si predsa nezakúpili bežné balóny z hračkárstva. Aj v prípade svadieb môžete využiť jedinečnosť a originalitu gratulácii na balónoch písaných fixkou.