OBJEDNÁVKY DO 15:00 DORUČUJEME DO 1 PRACOVNÉHO DŇA. Viac info

9 tipov na originálne darčeky pre novomanželov!

V mnohých prípadoch zahŕňajú prípravy na svadbu aj rozlúčku so slobodou. Ide o obľúbenú tradíciu, ktorá sa k nám dostala zo zahraničia. Organizuje sa predovšetkým na odreagovanie stresu a zhonu súvisiacich so svadobnými prípravami. Cieľom rozlúčky je užiť si večer s priateľmi a vychutnať si posledné slobodné chvíle.

Vo všeobecnosti platí, že rozlúčku so slobodou organizujú najlepší priatelia budúcich novomanželov. Tí by okrem iného nemali zabúdať na výber vhodného svadobného darčeka. To však platí pre všetkých hostí. No a keďže pre niektorých je to hotová dilema, prinášame vám 9 tipov na originálne darčeky pre novomanželov.

Inšpirujte sa s nami, ako na rozlúčku so slobodou pre ňu aj pre neho.

pexels-anna-tarazevich-6124349 (1)

 

Praktické darčeky, ktoré potešia

Vybrať svadobný dar, ktorý poteší nevestu aj ženícha, je občas poriadne náročné. Ak si však neviete dať rady, sústreďte sa na výber praktických darčekov, ktoré s určitosťou urobia novomanželom radosť a uľahčia im vstup do spoločného života.

Tip: Darčeky pre novomanželov by ste mali vyberať najmä podľa toho, akými ľuďmi nastávajúci novomanželia sú. Určite ich potešíte niečím, čo ich bude naplno vystihovať.

1. Kuchynský robot

Kuchynský robot je absolútna klasika a zároveň darček, ktorým nikto nikdy nepohrdne. V mnohých prípadoch platí, že novomanželia idú spolu bývať až po svadbe. Práve preto je kuchynský robot ideálnym darčekom ako nové vybavenie do bytu.

Tip: V súvislosti s novým vybavením do domácnosti stojí za zmienku internetový portál Biano, kde nájdete širokú ponuku nielen kuchynských robotov, ale aj iných inšpirácií na svadobné dary.

2. Kronika alebo fotoalbum

Aj keď sa to možno javí ako jednoduchý nápad, fotoalbum alebo kronika vie novomanželov veľmi potešiť. Ak postupne nazbierate ich fotky, môžete dať vyrobiť unikátnu zbierku, vďaka ktorej originálne uchováte ich spomienky.

Tip: V prípade, že inklinujete k umeniu, fotoalbum môžete vyrobiť aj svojpomocne. Ide tak o ešte originálnejší dar, čo novomanželia o to viac ocenia.

3. Robotický vysávač

Ak chcete zahviezdiť darčekom, robotický vysávač je tá ideálna voľba! Ide o inovatívny prvok do domácnosti, ktorý novomanželom ušetrí množstvo času a námahy. Robotický vysávač sa dá v dnešnej dobe zohnať v cenovo dostupnej kategórii a mladému páru ním určite urobíte veľkú radosť.

4. Peniaze ako svadobný dar

Hostia obľubujú dávať ako svadobný dar aj peniaze. Vo všeobecnosti ide o praktický darček. Novomanželia majú totiťto možnosť využiť peniaze podľa vlastných predstáv. Dokonca, častokrát predstavujú príspevok na svadobnú cestu alebo zariadenie domácnosti.

Zapamätajte si: Vecný dar však poteší častokrát viac ako peniaze, na ktoré si časom novomanželia možno ani nespomenú.

5. Malá drobnosť

V prípade, že chcete za každú cenu podarovať peniaze, mali by ste to skombinovať s malou drobnosťou. Šálky, tričká alebo mikiny s vystihujúcim nápisom novomanželov určite potešia. Peniaze prakticky využijú a doplnok budú mať na pamiatku.

Obľúbené zážitkové darčeky

Ak poznáte mladý pár veľmi dobre, potom určite viete, či viac ocenia materiálne veci alebo niečo zážitkové. V prípade, že je to tá druhá možnosť, máme pre vás aj tipy na originálne zážitkové dary.

big-hot-air-balloon-green-grass_127089-10425

6. Vyhliadkový let balónom

Let balónom je zážitok, po ktorom túži množstvo párov. Doprajte novomanželom pocítiť dotyk oblakov, vánok vo vlasoch a vôňu čerstvého vzduchu. Západ slnka z oblakov bude pre nich dokonalým romantickým zážitkom.

7. Wellnes pobyt

V prípade, že si novomanželia radi doprajú romantiku a relax, skvelou alternatívou je aj wellnes pobyt! Vďaka nemu si naplno vychutnajú čas strávený spolu a budú sa sústrediť len na dokonalé uvoľnenie.

8. Tandemový zoskok padákom

Ak sú novomanželia odvážnejší, doprajte im tandemový zoskok padákom. Zaručí im to nezabudnuteľné zážitky a možno si tak splnia dlhoročný sen. Navyše, podobné darčeky sa väčšinou vyznačujú možnosťou výberu dátumu, a vy sa tak sa nemusíte obávať, že by im to dátumovo nevhovovalo.

9. Univerzálny poukaz

V situácii, že chcete podarovať novomanželom zážitok, ale neviete sa rozhodnúť, aký, vám odporúčame siahnuť po univerzálnom poukaze. V cene, ktorú vy stanovíte, si budú môcť vybrať zážitkový darček podľa vlastných predstáv.