OBJEDNÁVKY DO 15:00 DORUČUJEME DO 1 PRACOVNÉHO DŇA. Viac info

Rozlúčte sa so slobodou! (preňho)

Nie len dámy, ale aj páni sa na svoj manželský život potrebujú pripraviť a rozlúčiť sa so svojím slobodným ja. Aj keď pánske rozlúčky so slobodou nie sú až takými známymi z amerických filmov ako tie dámske, určite ste sa už s nejakou stretli. Páni si totiž tiež zaslúžia poslednýkrát pred tým, ako sa oženia so ženou, ktorá im bude variť, prať, upratovať a žehliť a vyčítať aj to, čo sa nestalo poriadne „vyhodiť z kopýtka“. Počas Vašej rozlúčky so slobodou môžete robiť veci, ktoré Vám každý určite odpustí, keďže je to Váš posledný „slobodný“ žúr.

Ako si to predstavujú chlapi

Chlapi majú väčšinou jednotnú predstavu o tejto veľkej noci. Neprežívajú to až tak ako ženy, nevešajú na seba šerpy a nepripravujú program mesiac dopredu. Väčšinou to príde spontánne. Ale aj pánska rozlúčka môže mať niekoľko podôb. Jedno však majú všetky verzie spoločné – alkohol (najčastejšie pivo, tradične). Ak plánujete rozlúčku so slobodou pre kamaráta, platí to isté čo pri ženách, najprv ho poriadne prekuknite. Ak totiž nie je spoločenský typ, za oslavu v bare s dvadsiatimi ďalšími ľuďmi Vám asi nepoďakuje.

 

                                       global_shutterstock_774779839

 

Pánska jazda v USA

Taká pánska jazda v USA môže byť riadnym megažúrom, na ktorom zažijete toľko zábavy, že naň budete spomínať minimálne do konca života. Pravdou však je, že je to finančne náročnejšia rozlúčka so slobodou, kedy inokedy by ste však mali do seba investovať, ak nie počas vašich posledných dní slobody (keď Vám v najlepšom prípade Vaše výdavky ešte nikto nekontroluje). Ak Vám ani tento argument nestačí a takúto rozlúčku si jednoducho nemôžete dovoliť, nevadí! Zájdite si na známy párty ostrov Ibizu, alebo hoci len do Prahy. Aj v Prahe je mnoho barov, kde sa môžete poriadne odviazať a zažiť skvelé noci plné zábavy a zážitkov.

                                             image

 

Doma na gauči

 Párty doma na gauči síce nie je žiadne terno, chlapi však tieto pokojné večery bez žien milujú. Telka, futbal, hokej alebo iný šport, ktorý pri ženách musíte prepínať, pivo, čipsy, prípadne dobré chlebíčky, jednohubky, klobásky, ktoré Vám pripravia Vaše polovičky (alebo maminy?). Ak budete svadbovať v lete, môžete sa lúčiť aj počas grilovačky. Dobré grilované klobásky a pivo sú skvelou kombináciou.

                                                                               images (1)

 

Poriadny megažúr

A napokon, aj chlapi milujú žúry, diskotéky a párty plné dobrej hudby, alkoholu a žien vlniacich sa do rytmu hudby. Ak ste Vy, alebo Váš „ženiaci sa“ kamarát spoločenský typ, tak je toto najlepšia možnosť. (Hneď po Las Vegas, samozrejme). Nájdite si vo Vašom okolí skvelý bar (určite už nejaké poznáte). Začnite oslavovať doma s dobrým alkoholom a potom sa vo veľkom štýle dovaľte na párty, tak, aby všetci vedeli že ste prišli a že noc patrí jedine Vám. Alkohol, hudba, DJ, dámy. To všetko k rozlúčke so slobodou patrí.

 

                                     Ibiza-of-India(1)_20171202123848