OBJEDNÁVKY DO 15:00 DORUČUJEME DO 1 PRACOVNÉHO DŇA. Viac info

Halloweenska párty

Halloweenske párty už nie sú ani u nás, na Slovensku, ničím výnimočným. Je to skvelá príležitosť ako sa zabaviť so svojimi priateľmi a kolegami. Nevyhnutnou súčasťou každej správnej halloweenskej párty sú aj kostýmy. Nie je jednoduché nájsť si ideálny kostým, ktorý nie len pristane Vám, ale bude aj vynikať. Kostým policajtky alebo kostým wonder woman už dnes nie je žiadne terno. Aj zdanlivo obyčajné masky na Halloween však môžete vylepšiť zopár skvelými trikmi.

Nápadité klobúky

Klobúky sú skvelým doplnkom, vďaka čomu vykúzlite veľmi rýchlo a jednoducho kostým aj na poslednú chvíľu. Viete čím to je? Vďaka klobúku veľmi rýchlo prezradíte, o akú masku ide. Pirátsky klobúk, čarodejnícky klobúk, je len na Vás, aký si vyberiete. Potom už úplne stačí, ak si zvolíte vhodné šaty a jednoduchý, rýchly a určite aj praktický a šetrný kostým je na svete.

Nezvyčajné parochne

Masky na Halloween nemusia byť dokonalé kostýmy od hlavy po päty. Svojich priateľov však určite zaujmete oveľa viac, ak prídete v niečom originálnom. Parochne sú skvelým spôsobom, ako nemusíte dlho premýšľať a vymýšľať outfit. Môžete si vybrať napríklad dlhú čiernu parochňu, ktorá je jedným z najjednoduchších riešení, ako rýchlo vytvoriť kostým. Pridajte k nej dlhé čierne šaty, nalakujte si nechty na čierno a môžete vyraziť na najlepšiu hallowensku párty. Originálnejšou je napríklad parochňa Elvisa. A s parochňou afro budete jednoznačne neprehliadnuteľnou hviezdou večera. 

 

Buďte za princeznú a kráľa

Chystáte sa na párty v páre a nedarí sa Vám nájsť vhodný a jednoduchý kostým, vďaka ktorému by ste ladili a boli by ste už na prvý pohľad zladená dvojka? Skúste staviť na jednoduchosť a praktickosť. Kráľovská koruna zlatá je skvelým nápadom, ak zháňate kostým na poslednú chvíľu. Stačí si zvoliť už len vhodné oblečenie, ktoré určite nájdete určite aj u Vás v skrini. Strieborná korunka je zase skvelou možnosťou pre ženy. Vďaka nej sa na jeden večer môžu premeniť na princezné. Stačia skvelé šaty a kostým na Halloween je na svete.

Tip: Halloweenskej párty sa nezaobíde bez kreatívneho strašidelného menu. Na internete nájdete kopec inšpirácií na strašidelné koláčiky či skvelé strašidelne drinky (18+)