OBJEDNÁVKY DO 15:00 DORUČUJEME DO 1 PRACOVNÉHO DŇA. Viac info

Halloweenske kostýmy

Ak chcete prísť na Halloweensku párty čo najlepšie nahodení a ohúriť všetkých svojich známych a kamarátov, nemusíte minúť veľa peňazí za kúpenie alebo požičanie celého kostýmu. Niekedy úplne postačí, ak budete mať šťastný výber pri maske, vďaka ktorej všetci okolo Vás presne identifikujú, o akú postavu ide. Masky sú aj navyše veľmi praktické, pretože sa nemusíte počas celého večera obmedzovať kostýmom a kontrolovať, pretože – predsa len – nie všetky kostýmy sú vyrobené z najpohodlnejších materiálov. Masky na Halloween sú skvelým riešením – navyše môžete si ich odložiť a použiť napríklad na karneval.  

Desivé masky na hlavu

Ak chystáte s priateľmi alebo kolegami bláznivú párty, na ktorej nebude chýbať kopu alkoholu, dobrého jedla, hudby a zábavy, skúste siahnuť po desivých maskách. Vďaka tomu, že vám zakryjú celú tvár sa pokojne môže stať, že vás ani nespoznajú. Maska Múmia je skvelým tipom, ak si chcete zo svojich známych skúsiť vystreliť. Ešte strašidelnejšou maskou je maska strašidelný klaun, ktorá vystraší nie len deti, ale aj dospelých. Ďalšími možnosťami sú napríklad aj maska Zombie alebo Vreskot.

rs_600x600-190918144415-600-couples-halloween-costume.cl.091819

Zvieracie masky

Zvieracie masky sú trochu miernejšia možnosť, pre ktorú sa pri výbere môžete rozhodnúť. Sú vhodné aj v prípade, že budú na párty prítomné aj deti. Nie sú tak strašidelné a slúžia skôr na pobavenie. Maska zajačik, vlk alebo sova – je len na vás, ktorá vám padne najviac do oka.

Elegantné masky

Váš Halloweensky večer nebude divokou párty ale príjemným kultivovaným večierkom alebo plesom? V tom prípade by ste mali prispôsobiť udalosti, spoločnosti a prostrediu aj svoj kostým. Niekedy býva naozaj náročné zohnať masky na Halloween, ktoré by neboli bláznivé (v prípade žien často aj vyzývavé), ale pôsobili by decentne, luxusne a zároveň príťažlivo. Dlhé úzke priliehavé šaty v čiernej alebo červenej farbe dokonale doplní čipkovaná maska s ružou červená, prípadne čipkovaná maska s ružou čierna. Skúste staviť v tomto prípade na kontrast – ak si zvolíte čierne šaty – zaobstarajte si červenú masku. Ak si, naopak, zvolíte červené šaty – skúste ich doplniť čiernou maskou.