OBJEDNÁVKY DO 15:00 DORUČUJEME DO 1 PRACOVNÉHO DŇA. Viac info

Helium Beer

Hélium je jedným z najobľúbenejších spoločníkov na každej správnej a dobre pripravenej párty. Je skvelým pomocníkom v prípade, že chcete, aby Vaše balóny lietali poriadne vysoko a poriadne dlho. Používa sa na naplnenie najmä veľkých fóliových balónov rôznych tvarov a farieb. Hélium sa však nepoužíva len na naplnenie balónov. Čoraz častejšie sa stáva neoddeliteľnou súčasťou každej správnej párty vďaka jeho skvelej schopnosti meniť hlas ľudí. Hélium je plyn, vďaka ktorému sa hlas človeka, ktorý ho vdýchne zmení na neprirodzene vysoký.

Hélium prináša na každú párty neopakovateľnú zábavu, na ktorú všetci spomínajú ešte dlho po nej. Počuli ste však už o najnovšom trende, ktorý ovládol milovníkov párty – Helium Beer? Ide o nový spôsob, ako zmeniť výšku hlasu na neprirodzene vysoký, tak ako to dokáže Hélium. Novinka bola mnohými považovaná za must have tohto leta a jesene. Pivo s obsahom hélia by malo byť schopné rovnakej zmeny, ako hélium, ktorého sa nadýchneme z balóna. Skutočne to však funguje, alebo je Helium Beer pivo len jedným z mnohých nezmyselných a nereálnych výmyslov? Ak ste si práve naplánovali párty, na ktorej si budete s priateľmi užívať zábavu vďaka Helium Beeer, ešte chvíľu počkajte.

Existuje niekoľko dôvodov, kvôli ktorým je absolútne nemožné, aby pivo Helium Beer fungovalo. Jedným z najväčších dôvodov, ktorý absolútne vylučuje možnosť existencie tohto piva je, že hélium nie je rozpustné vo vode, a teda ani v pive. Tým pádom je nemožné, aby bolo v pive obsiahnuté hélium a dokázalo tak meniť výšku hlasu. Nuž, Helium Beer sa tak stalo trhákom a hitom aj bez toho, aby vôbec reálne fungovalo.

V hlave ste už mali vidinu skvelej párty, na ktorej by ste všetkých oslnili vďaka novinke – pivo Helium Beeer, vďaka ktorému by ste si nie len vypili, ale sa aj zabavili? Nezúfajte! Ostaňte pri klasike! Vyberte si na Vašu párty, ktorú najbližšie plánujete Hélium z našej ponuky, ktoré Vás určite nesklame a zažijete s ním mnoho zábavy pri menení hlasu. A ak Vám pri tom bude chýbať pivo, pokojne ním (tým normálnym) to hélium môžete zapiť.