OBJEDNÁVKY DO 15:00 DORUČUJEME DO 1 PRACOVNÉHO DŇA. Viac info

Konfety alebo lupene ruží?

Svadba. To je milión vecí, na ktoré musíte myslieť. Okrem toho, že by ste mali počas svojho svadobného dňa dokonale vyzerať, mali by ste vybaviť aj kopec iných drobností, na ktoré sa pri príprave svadby často zabúda. Toto sú detaily, ktoré sú dôležitou súčasťou svadobného dňa a vďaka ktorým docielite, že na svadbe bude všetko tip-top a všetci sa budú skvelo zabávať. 

 Lupene ruží alebo konfety? 

Pri vychádzaní z kostola alebo obradnej siete by ste sa mali cítiť ako najdôležitejšia žena celého dňa. Ten vzácny moment, kedy sa z vás stane vydatá pani, by ste si mali naplno užiť. Súčasťou tohto momentu je okrem iného aj rozhadzovanie konfiet alebo lupeňov ruží. Zvyk, ktorý sa z amerických filmov preniesol aj na Slovensko a stáva sa bežnou súčasťou svadobných obradov. Môžete si vybrať, či na vás budú okolo stojaci svadobčania rozhadzovať lupene  ruží alebo konfety. Pri lupeňoch ruží si môžete vybrať živé alebo umelé a okrem toho si môžete vybrať aj z mnohých farieb. Pri konfetách máte na výber vystreľovacie konfety alebo klasické – v tvare diamantov, srdiečok, alebo dokonca pusiniek. 

big_TUKP40-008_06_S

Svadobné pierka 

Svadobné pierka pre družbov sú na Slovensku už dlhé roky tradíciou. Sú súčasťou každej správnej slovenskej svadby a označujú sa nimi všetci mladí muži, ktorí sú slobodní. Svadobné pierka môžu byť vyrobené zo živých kvetov, no máte aj iné možnosti. Môžete si vybrať úplne jednoduché svadobné pierka zo stužky, prípadne väčší umelý biely kvet. Krásnymi sú svadobné pierka z maličkých umelých kvietkov zrolované v mini „tubičke.“ 

Rekvizity na fotenie 

Svadobné fotenie sa stáva na Slovensku čoraz väčšou udalosťou. Rekvizity na svadobné fotenie by nemali chýbať na žiadnej správnej svadbe. Môžete si ich vyrobiť sama doma, ale ak chcete ušetriť čas na iné dôležitejšie veci, môžete si ich pokojne objednať. Jednou z najjednoduchších rekvizít je banner We Do, ktorý len jednoducho zaveste do Vášho fotokútika a môžu sa pod ním striedať všetci svadobní hostia a fotiť. Prípadne ho môžete zobrať aj na vaše svadobné fotenie a držať napríklad nad hlavami. Ďalšou možnosťou sú tabuľky „I love him“ a „I love her“. Fúzy na paličkách, klobúky, pusinky, to všetko sú rekvizity, ktoré môžete okrem svadobného fotenia využiť aj pri iných ďalších udalostiach. 

22791-3_svadobne-papierove-tabulky

 

Okrem toho nezabudnite aj na vankúš pod obrúčky, ktorý by vám mal niekto odniesť pre oltár, alebo napríklad na krabice na svadobné výslužky.