OBJEDNÁVKY DO 15:00 DORUČUJEME DO 1 PRACOVNÉHO DŇA. Viac info

Svadobný program III. - hry a súťaže pre všetkých svadobčanov

Na svadbe by sa v prvom rade mali zabávať novomanželia (je to predsa ich deň, nie?) ale aj svadobní hostia, ktorých si nevesta a ženích na svadbu pozvali. Je preto čoraz väčším trednom pripraviť na svadbu aj program pozostávajúci z hier a súťaží, ktorých sa môžu zúčastniť všetci svadobčania. Tu je niekoľko z nich.

Pingpongová loptička

Hra s pingpongovou loptičkou je určená pre súťažné dvojice, páry tvorené spravidla ženou a mužom. Základnou pomôckou pre hru je pingpongová loptička, prípadne vajíčko. Úlohou žien je posúvať loptičku z jednej nohavice muža do druhej nohavice tak, aby sa dostala von. Vyhráva tá žena, ktorá ako prvá presunie loptičku, dostane ju von a zdvihne ju nad hlavu. Alternatívou je hra s vajíčkom, ktoré môže ale nemusí byť pred tým uvarené na tvrdo.

Fúkanie balónov

Jednou z najznámejších hier s balónmi je ich fúkanie až do prasknutia. Niekoľko dobrovoľníkov dostane balón a ich úlohou je čo najskôr ho nafúknuť tak, aby praskol. Vyhráva ten, koho balón praskne ako prvý.

Praskanie balónov

Známou súťažou s balónmi je aj súťaž v praskaní balónov. Súťažiacim sa priviaže o nohu špagát s nafúknutým balónom. Ich úlohou je praskať nohou balóny súperov, svoj však musia chrániť pred protihráčmi. Vyhráva súťažiaci, ktorého balón ostane ako posledný neprasknutý. Inou alternatívou je hra, kedy sa súťažiacim priviaže nafúknutý balón špagátom okolo pása a ich úlohou je bez pomoci rúk si sadnúť na balón na stoličku a prasknúť ho. Vyhráva ten hráč, ktorý praskne svoj balón ako prvý.

Súťaž v rýchlom jedení

Táto súťaž v jedení je súťažou  s mnohými alternatívami. Základom je jedlo a čo najväčší počet súťažiacich. Pre hráčov si môžete pripraviť koláče, tortu, ale aj hocijaké iné jedlo. Ich úlohou je čo najskôr skonzumovať všetko jedlo. Vyhráva ten hráč, ktorého tanier ostane ako prvý prázdny.

Obrúsok

Hra s obrúskom je hrou, pri ktorej sa tiež vyžadujú páry. Páni si sadnú na stoličky a na kolená si rozprestrú papierový obrúsok. Dámy sadnú pánom na kolená a ich úlohou je bez použitia rúk obrúsok čo najviac pokrčiť. Vyhráva tá dáma, ktorej obrúsok bude najviac pokrčený.